banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Google’dan Kripto Para Hamlesi! Bu Bitcoin Borsası İle Anlaştı!

Google’dan Kripto Para Hamlesi! Bu Bitcoin Borsası İle Anlaştı!

Google’dan Kripto Para Hamlesi! Bu Bitcoin Borsası İle Anlaştı!
Google’dan Kripto Para Hamlesi! Bu Bitcoin Borsası İle Anlaştı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimlerinin fiyatları ayı piyasasının etkisiyle düşse de kripto sektörü gelişimine son hızla devam ediyor ve bu alanda yapılan ortaklıklar da artıyor.

Son olarak Google, önde gelen kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Google’ın Cloud Next konferansında kripto para birimlerine ilişkin yeni bir anlaşmanın duyurusu yapıldı.

Buna göre Google, Coinbase altyapısını kullanarak bazı müşterilerin 2023’ün başlarında kripto para birimleriyle bulut hizmetleri için ödeme yapmasına olanak tanınacak.

Başkan yardımcısı ve genel müdür ve platform başkanı Amit Zavery açıklamasında, Google Cloud Platform altyapı hizmetinin başlangıçta Coinbase Commerce hizmetiyle entegrasyon sayesinde Web3 dünyasında kripto para birimiyle ödeme yapmak isteyen bir avuç müşteriden kripto para ödemelerini kabul edeceğini söyledi.

Zavery, kripto para birimleriyle daha fazla ödeme almak için çalışmaya devam edeceklerini ve Google’ın daha fazla müşteriye bu imkanı sunacağını söyledi.

Google ve Coinbase’in anlaşmasına konu Coinbase Commerce hizmeti, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) ve Litecoin(LTC) dahil olmak üzere 10 para birimini destekliyor.

Anlaşmanın diğer şartları açıklanmadı.

Coinbase seçimiyle ilgili de konuşan Zavery, “kripto para birimleriyle ilgili şirketlere baktık ve Coinbase’in en büyük kapasiteye sahip olduğuna karar verdik.” dedi.

Ayrıca Google, kripto para birimlerinin depolanması ve ticareti için bir hizmet olan Coinbase Prime’ı da araştırmaya devam ettiklerini belirtti.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!