banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dikkat! Bu Altcoinin Eski CEO’su Mal Boşaltmaya Devam Ediyor!

Dikkat! Bu Altcoinin Eski CEO’su Mal Boşaltmaya Devam Ediyor!

Dikkat! Bu Altcoinin Eski CEO’su Mal Boşaltmaya Devam Ediyor!
Dikkat! Bu Altcoinin Eski CEO’su Mal Boşaltmaya Devam Ediyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LUNA çöküşünün ardından pek çok kripto para şirketi zor bir döneme girdi. Bunlarında birisi de kripto para borç verme şirketi Celsius’tu.

Haziran ayında para çekim işlemlerini askıya alan Celsius, Temmuz ayında da iflas koruması başvurusunda bulunmuştu.

Celsius mağdurları paralarını çekemezken ve şirket iflas koruması altındayken eski CEO Alex Mashinsky’nin cüzdanlarını boşaltmaya devam etmesi tepkiye neden oldu.

Mashinsky şirket iflas etmeden önce 27 milyon doları çekmişti. Nansen verilerine göre Mashinsky cüzdanları boşaltma operasyonuna devam ediyor.

Elde edilen son bilgilere göre eski CEO’nun cüzdanlarından UniSwap ve Metamask’a 1 milyon dolar değerinde CEL ve USDC gönderildi.

Nansen verilerine göre Mashinsky’nin cüzdanlarında hala 192.000$’lık varlık bulunuyor.

Celsius CEO’sunun cüzdanlarını takip eden bir başka hesapta henüz Mashinsky’nin cüzdanı olarak doğrulanmamış cüzdan hareketlerine dikkat çekerek ” Alex Mashinsky çok kötü bir adam. İflasın eşiğindeki şirketinden para çaldı ve şimdi de binlerce CEL tokeni dumplamaya başlıyor”. dedi.

Alex Mashinsky is such a cartoonish villain. After getting called out for stealing money from his company on the brink of bankruptcy, he starts dumping hundreds of thousands of dollars of $CEL tokens across multiple wallets.
He’s dumping I write this, last trade 3 min ago) pic.twitter.com/Ugg9Q7yDTZ

— Coffeezilla (@coffeebreak_YT) October 11, 2022

CEL token haber saatimiz itibariyle 0,95$ seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!