banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. SEC’nin tartışmalı eski yöneticisi Hinman’a Ethereum ve rüşvet suçlaması

SEC’nin tartışmalı eski yöneticisi Hinman’a Ethereum ve rüşvet suçlaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralarla ilgili ABD’deki tartışmalar menkul kıymet odaklı olarak her geçen gün yeni bir boyut kazanırken, ünlü Youtuber Ben Armstrong iddialı bir tweet ile ortaya çıktı.

“Hinman rüşvet aldı, bu kesin”

SEC’nin eski yöneticisi olan ve Ripple ile SEC arasındaki davaya da tanık sıfatıyla katılmış olan William Hinman’ın Ethereum’un menkul kıymet olmadığını söylemesi için rüşvet aldığını belirten Armstrong şunları söyledi:

“ETH Gate ortaya atıldığı zaman ben de Charles Hoskinson ile aynı fikirdeydim. Pek çok doğru noktaya değiniyor. Ancak Hinman’ın rüşvet aldığı da bir gerçek. Bu çok net. Elmde en çok tuttuğum kripto paralar XRP, ADA ve ETH. Ve yine de taraf tutmuyorum. Hepsi kazanır”

Hoskinson ne dedi?

BitBoy Crypto adlı Youtube kanalının sahibi ve programcısı olan Armstrong bu tweet’i aslında
2 gün önce davayla ilgili bir “flood” yazan Cardano kurucusu Charles Hoskinson’ın ifadeleri üzerine yazdı. Hoskinson, Ripple şirketinin, SEC çalışanının rüşvet aldığını öne sürmekten çok, daha net bir regülasyon ortamına konsantre olması gerektiğini belirtti ve şunları söyledi:

“Yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelediğimde Ethereum’un da SEC tarafından suçlanması gerektiğini ancak ikili ilişkiler nedeniyle bunun olmadığını görüyorum”

Mahkeme “Hinman elgeleri açıklansın” demişti

Bilindiği gibi Ripple-SEC arasındaki davada Ripple adına en önemli kazanımlardan biri de “Hinman belgeleri” olarak da bilinen dosyaların SEC’nin tüm itirazlarına rağmen açılacak olması…

SEC, belgelerin “gizli” olduğunu ve açıklanmaması gerektiğini belirtmiş, mahkeme hakimleri ise bu kararı reddederek Ripple’ın isteğini onaylamışlardı.

1.6 milyon dolar tazminat aldığı şirkete döndü

Hinman SEC’nin en tartışmaları isimlerinden biri olarak ön plâna çıkıyor. Hinman, SEC’nin Ripple’a açtığı davadan kısa süre sonra, daha önceden 1.6 milyon dolarlık tazminat aldığı özel avukatlık şirketine geri dönmüştü.

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!