banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Açıkladı: Türkiye Blockchain ve Metaverse Platformu Kuruluyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Açıkladı: Türkiye Blockchain ve Metaverse Platformu Kuruluyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Açıkladı: Türkiye Blockchain ve Metaverse Platformu Kuruluyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Açıkladı: Türkiye Blockchain ve Metaverse Platformu Kuruluyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrasya Blockchain Zirvesi Asya, Avrupa ve dünyanın diğer bölgelerinin Blockchain teknoloji liderleri, çok uluslu tecrübesi olan yabancı yatırımcı şirketler, hükümet yetkilileri, akademisyenler, blok zincir meraklıları, geliştirici gruplarını bir araya getirerek, ülkemiz için sonsuz bir sinerji ve inovasyon sağlayan yıllık buluşma olarak kabul ediliyor.

Avrasya Blockchain Zirvesi, Eurasia Blockchain Tarafından 8-9 Ekim Tarihlerinde İstanbul’da Gerçekleştiriliyor

Türkiye’nin bu konuda coğrafi lokasyon avantajını ve bilgi birikimiyle beraber, dünyada Blockchain teknolojisinin yükselen merkezi üssü olma potansiyelini göz önüne alarak, 200’e yakın yabancı misafir, 100’e yakın endüstri lideri ile beraber, ülkemizde organize edilen en büyük etkinliklerden biri olması bekleniyor.

Avrasya Blockchain zirvesi, bu alanda çalışan herkesin son gelişmeleri aktarabilecekleri ve takip edebilecekleri bir ortam sunuyor.

Avrasya Blockchain Submit’in açılış konuşmasını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kaçır da ülkemizin Blockchain teknolojisindeki potansiyeline dikkat çekti.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Cumhurbaşkanlığı Blockchain Duyurusu Yaptı: Tarih Verdi, Bu Altcoini Etiketledi!

Bakan Yardımcısı Kaçır konuşmasının devamında, TÜBİTAK önderliğinde beş yıldır Blockchain teknolojisinin geliştirilmesi üzerine çalıştıklarını, bu çalışmalar sonucunda Türkiye Blockchain ve Metaverse platformunun kurulacağını açıkladı.

Ayrıca TÜBİTAK bünyesinde Blockchain araştırma laboratuvarı kurulduğunu, bu laboratuvarda Dijital Türk Lirası projesinin altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının öncülüğünde Aselsan ve Havelsan ile birlikte yürütülen Dijital Türk Lirası projesinin önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve dünyada ve yakın coğrafyamızda birçok ülkeye örnek olacağı düşünülüyor.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!