banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kardashian’a ceza aldıran token EthereumMax sert yükseldi

Kardashian’a ceza aldıran token EthereumMax sert yükseldi

Kim Kardashian’a “kripto varlık menkul kıymet reklamı” cezası: 1.2 milyon $ ödeyecek
Kim Kardashian’a “kripto varlık menkul kıymet reklamı” cezası: 1.2 milyon $ ödeyecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe öngörülemez olaylara bir yenisi daha eklendi ve Kim Kardashian’ın bir dönem reklamını yaptığı ve bu konuda ceza aldığı token EthereumMax, cezanın duyurulmasının ardından %126 gibi önemli bir yükseliş kaydetti.

Tam 2 katrilyonluk arzı olan token yükselişinin ardından benzer şekilde sert bir düşüş yaşadı. 0.000000004232 dolardan 0.0000000096 dolara yükselen token, son 24 saatlik süre içinde ise %40 kadar düştü. Bu düşüşe rağmen EMAX cezanın açıklandığı noktadan hala %31 yukarıda bulunuyor.

Bilindiği üzere yaklaşık 1.7 milyar dolar serveti olan Kardashian, 300 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı bir EMAX tanıtım paylaşımı için 250 bin dolar gelir elde etmişti. Bu geliri beyan etmeyen Kardashian’a SEC 1.26 milyon dolarlık ceza kesmişti. Kardashian, kurumun kararına itiraz etmemiş ve anlaşma yoluna gitmişti.

“Yatırım tavsiyesi değildir” demişti

Kardashian Instagram hikayelerinden paylaştığı reklamda, “BU bir yatırım tavsiyesi değildir. Sadece arkadaşlarımın bana anlattığı bir konuyu paylaşıyorum” demiş ancak bu ifadeler de onu ceza almaktan kurtaramamıştı.

Kendi servetinin yüzde 0.07’sine denk gelen bir ceza ödeyecek olan Kardashian, 3 yıl boyunca da “kripto varlık menkul kıymet” reklamı yapamayacak.

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!