banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Ünlü Milyarder Sessizliğini Bozdu: Fed, Bitcoin ve Altcoin’ler için Devreye Girecek!

Ünlü Milyarder Sessizliğini Bozdu: Fed, Bitcoin ve Altcoin’ler için Devreye Girecek!

Ünlü Milyarder Sessizliğini Bozdu: Fed, Bitcoin ve Altcoin’ler için Devreye Girecek!
Ünlü Milyarder Sessizliğini Bozdu: Fed, Bitcoin ve Altcoin’ler için Devreye Girecek!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder girişim kapitalisti Chamath Palihapitiya, bu yılki çöküşü öngörmesinin ardından finansal piyasalarda büyük bir trend değişikliği beklediğini söyledi.

11:30
3 Ekim 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Milyarder girişim kapitalisti Chamath Palihapitiya, bu yılki çöküşü öngörmesinin ardından finansal piyasalarda büyük bir trend değişikliği beklediğini söyledi. Milyarder isme göre piyasalardaki kanamayı durdurmak için Fed devreye girecek.

Piyasalarda Toparlanma Hazırlığı“Fed Devreye Girecek” Piyasalarda Toparlanma Hazırlığı All-In podcast’inin yeni bir bölümünde dikkat çeken açıklamalarda bulunan milyarder girişim kapitalisti Chamath Palihapitiya, bu yılki erimeyi doğru bir şekilde tahmin etmesinin ardından finansal piyasalardaki duruşunu değiştirdiğini belirtti. Palihapitiya, 2021’in Kasım ayında Elon Musk ve Jeff Bezos gibi önemli isimlerin şirketlerinin hisselerini satmaya başlamasının ardından yatırımcıları uyarmış, büyük çöküş öngörüsünde bulunmuştu. Ünlü milyarder bu kez piyasaların dibe vurduğunu ve konsolide olduğunu söyleyerek şunları belirtti:

Kemirmeye başlamayı ve parayı gerçekten soymaya hazırlanmayı düşündüğüm bir dönemdeyim. Her gün bana en azından marjda zamanının geldiğini söyleyen yeterli sinyal olduğunu düşünüyorum, çünkü piyasaların haberleri sindirmek ve ardından ileriye dönük gerçekliği fiyatlandırmak için oldukça iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Bugünün fiyatı zaten bildiğimiz bir şey. Yani gerçek tahmin, gelecekte ne olacağı. Benim açımdan, aslında burada biraz daha yapıcı bakmaya başladığımı söyleyebilirim.

“Fed Devreye Girecek” Milyarder yatırımcı, ayrıca Federal Reserv‘in (Fed) ekonomideki çöküşü durdurmak için müdahale edeceğine ikna olduğunu belirterek, “Piyasa katılımcılarının son on yıldır her zaman bildiği şey, işler kötü gider ve kötüleşirse, piyasalarda bir belirsizlik varsa Fed‘in son çare olarak bir alıcı oluşturmak için sürekli olarak devreye girdiği ve gireceğidir. Bu yüzden gerçek arz-talep dengesinin son kısmı her zaman duruyor.” ifadelerini kullandı Bu durumda Palihapitiya, piyasaların düşüş trendinden çıkacağını ve gerçek dipten birkaç puan (yüzde) uzakta olunabileceğini ekledi:

En düşük seviyelere yüzde 3 ila yüzde 5 arasında bir yüzdede yakın olabiliriz, ancak en diplere tepelerden daha yakınız. Bu arada, doğru olduğunu bildiğimiz şeyi de yeniden yaşayacağız ve bu oldukça iyi bir şekilde kanıtlanmış bir şey. Bu dönemde yapılan yatırımlar muhtemelen uzun yıllar boyunca en iyisi olacak çünkü en asimetrik şekilde yukarı yönde hareket edilecek. 2008, 2009 ve 2010’da bu oldu. 2003 ve 2004’te de oldu ve 2022’de de bu olacak.

Palihapitiya’nın öngörüsünün gerçekleşmesi, Fed’in devreye girmesi durumunda hisse senedi piyasaları ile birlikte Bitcoin ve altcoin’ler gibi riskli varlıklar hızla toparlanabilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!