banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Chipotle’ın “Proof of Steak” kripto promosyonu kapış kapış gitti

Chipotle’ın “Proof of Steak” kripto promosyonu kapış kapış gitti

Chipotle’ın “Proof of Steak” kripto promosyonu kapış kapış gitti
Chipotle’ın “Proof of Steak” kripto promosyonu kapış kapış gitti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalılara Meksika yemeklerini sevdiren ünlü fast-food zinciri Chipotle, Ethereum Merge güncellemesinin yüzde 99.95 daha az enerji tasarrufu sağlamasına ithafen müşterilerine Ethereum ile alacakları yemekte yüzde 99.5 oranında indirimli bir promosyon sundu. Chipotle promosyona “Proof of Steak” adını verdi.

Bloomberg’ün haberine göre Chipotle’da 20 dolara kadar kullanılabilen indirim, müşterilerin toplamda 20 bin dolarlık ürün almasının ardından perşembe gecesi sona erdi. Normalde indirim 4 Ekim Salı gününe kadar devam edecekti.

Bu girişim, dijital token’lara benzersiz bir kullanım alanı sağladı. Microsoft ve Gucci gibi birçok büyük firma, Bitcoin’leri ödeme olarak kabul edeceklerini açıklamıştı. Chipotle da haziran ayında müşterilerin kripto para ile ödeme yapabileceğini duyurmuştu.

Genel hedef Web3 topluluğunda hayranlar oluşturmak

Chipotle’ın pazarlama müdürü Chris Brandt yaptığı açıklamada, “Genel hedefimiz, ‘Proof of Steak’ gibi topluma gerçek değer katan aktivasyonlarla kültür ve farklılık yaratarak Web3 topluluğunda yeni nesil Chipotle hayranları oluşturup onlara ulaşmak” dedi.

Chipotle kampanya için bir dijital ödeme şirketi olan Flexa ile ortaklık kurdu. Bir Chipotle temsilcisinin aktardığına göre, Flexa özellikli SPEDN uygulaması, kullanıcıların ödeme için dijital hediye kartları oluşturmasına olanak tanıyor.

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!