banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kevin O’Leary Bitcoin Hakkında Konuştu! 22.000$ Ne Zaman Geçilecek?

Kevin O’Leary Bitcoin Hakkında Konuştu! 22.000$ Ne Zaman Geçilecek?

Bitcoin Tarafında Teknik Görünüm Nasıl Şekillendi? Sıradaki Seviyeler Neler?
Bitcoin Tarafında Teknik Görünüm Nasıl Şekillendi? Sıradaki Seviyeler Neler?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), 20.000 dolarlık direnç seviyesini aşmaya çalışırken 19.000 dolar seviyelerindeki yatay hareketlerine devam ediyor.

Yatırımcılar Bitcoin’de dip bulundu mu?, Bitcoin’de yeni dipler gelecek mi? Bitcoin ne zaman yükslemeye başlayacak? gibi soruların cevaplarını merak ederken Kanadalı iş adamı Kevin O’Leary’den Bitcoin yorumu geldi.

San Francisco’daki Converge 22 konferansında konuşan ünlü milyoner, Bitcoin’in düzenleyici netlik olmadan 22.000 doları aşamayacağını söyledi.

Kevin O’Leary’e göre, BTC düzenleyici netlik olmadığı sürece 22.000 doları aşmak için mücadele etmeye devam edecek.

Kevin O’Leary ayrıca kripto varlık fonlarının Bitcoin’e yatırım yaparak kendilerine zarar verdiler, şimdi de bunun sonuçları karşısında yatırım planlarını yeniden gözden geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

Ünlü milyoner Şubat ayındaki bir röportajında Bitcoin’in 300.000 dolar seviyesine ulaşabilmesi için BTC‘nin varlık ve emeklilik fonlarını kendisine çekmesi gerektiğini söylemişti.

Bu bağlamda Kevin O’Leary Bitcoin ve kriptonun henüz bir kurumsal benimsenme şekline ulaşmadığını düşünüyor.

Kevin O’Leary gibi dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da düzenleyici netliğin kripto paraların benimsenmesinde yardımcı olacağını düşünüyor.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!