Bu DeFi Platformu Bir İlki Başardı: 1 Trilyon Dolar Barajı Aşıldı!
Bu DeFi Platformu Bir İlki Başardı: 1 Trilyon Dolar Barajı Aşıldı!

Bu DeFi Altcoin Platformundan Yeni Hamle: Kurumsal Yatırımcıları Hedefleyecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz Finans (DeFi) kredi platformu Compound (COMP), Genesis’ten BlockFi’ye kadar merkezi rakipleri sarsan kurumsal kripto borçlanma işinden bir pay kapmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Uzun süredir faaliyet gösteren kripto kredi protokolü, Bitcoin ve Ethereum gibi kriptoları stablecoin kredilerine karşı teminat olarak kabul edecek kurumlar için bir borçlanma hizmetini bünyesine katıyor.

DeFi Platformu Compound’dan Kredi Alan Kurumlar, Kullanıcılara Faiz Ödeyecek

Kurumlar, kredileri için faiz ödeyecek ve Compound’a stablecoinlerini ödünç veren DeFi kullanıcıları için getiri sağlayacak. Platform üzerinden yapılan borçlanmalarda %6 faiz oranı uygulanacak.

Bu detaylar akla Three Arrows Capital ve diğer iflasa sürüklenmiş şirketlere verilen kredileri getirebilir. Ancak bu tür bir düşünce kripto para kredi piyasalarına dair önemli bir noktayı görmezden geliyor.

Compound Treasury’nin borçları ve kredileri akıllı sözleşmelere dahil edilip çıkarılır, yani tüm pozisyonlar herkese şeffaf bir şekilde açıktır (merkezi borç verenlerden önemli bir farkı da bu oluşturur).

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Taylandlı İki Büyük Banka, Bu DeFi Projesine Yüklü Miktarda Yatırım Yaptı!

Ek olarak merkeziyetsiz finans üzerinde pozisyonlar, varlık fiyatındaki kırılmalara ve dalgalanmalara karşı koruma sağlamak için aşırı teminatlandırılmıştır.

Aşırı teminatlandırılmış kredilerde, kredi almak isteyen kişiler teminat olarak almak istedikleri krediden daha fazlasını yatırmak zorundadır.

Compound’un hazineden sorumlu başkan yardımcısı Reid Cumming yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu hizmeti sunmak için hem kurumlardan hem de Compound protokolünden likidite tedarik edecek olmamız benzersiz bir fark yaratıyor. Bu artık yeni hibrit bir DeFi anlamına geliyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!