Bu Haftanın Kazanan Altcoin Listesi: Bu Altcoinde Yüzde 493 Artış!
Bu Haftanın Kazanan Altcoin Listesi: Bu Altcoinde Yüzde 493 Artış!

Bu Haftanın Kazanan Altcoin Listesi: Bu Altcoinde Yüzde 493 Artış!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarının bu hafta içerisinde en çok kazandıran altcoin listesi! Listenin başındaki yüzde 493 oranında artış kaydeden altcoin hangisi?

23:27
1 Ağustos 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Lider kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) küçük çaplı fiyat artışının da etkisiyle bazı altcoinler son yedi gün içerisinde %100 oranından fazla kazanç elde ederek yatırımcıların yüzünü bir nebze olsun güldürdü.

İçerik Rehberi

Kazanan Altcoinler ListesiYFI’da Yüzde 127 Yükseliş Kazanan Altcoinler Listesi Bu hafta içerisinde en iyi performans gösteren altcoinlerden biri, yatırımcılarının tokenlerını zincir üzerinde stake etmelerine ve Bitcoin (BTC) madencilik ödülleri kazanmalarına izin vermek için tasarlanmış bir altcoin olan BTC Standard Hashrate Token (BTCST). Geçtiğimiz hafta içerisinde BTCST sadece yedi günde %493 oranının üzerinde bir şaşırtıcı kazanç elde etti. Kripto para birimi haftalık en düşük seviyesi olan 7.19 dolardan 42.69 dolara yükseldi. BTCST yaşanan yükselişin ardından bir geri çekilme yaşayarak yazı kaleme alındığında 25.73 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu haftaki gözde altcoinlerden bir diğeri ise önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) için tüm Ethereum uygulamalarını destekleyebilen bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism (OP). Kripto para birimi yedi günün en düşük seviyesi olan 0.74 dolar seviyesinden 1.96 dolara yükseldi ve sadece bir hafta içerisinde yatırımcılarına %164 oranından fazla kazanç sağladı. OP bu performansının ardından yaşadığı düşüş ile yazı kaleme alındığında 1.70 dolar seviyesinden işlem görüyor. YFI’da Yüzde 127 Yükseliş Öte yandan yearn. finance ekosistemini kontrol eden bir token olarak tanımlanan YFI token performansıyla dikkat çeken bir diğer altcoin olarak kayıtlara geçti. YFI, son yedi gün içerisinde %127,86 oranının üzerinde bir artış yaşayarak, haftalık en düşük seviyesin olan 6.249 dolardan 14,239 dolara yükseldi. Kazananlar listesindeki son altcoin ise açık finans için gizliliğe öncelik vermek üzere tasarlanmış bir akıllı sözleşme platformu olan Oasis Network (ROSE). Kripto para birimi yedi günün en düşük seviyesi olan 0.045 dolardan %111 oranının üzerinde kazanç sağlayarak 0.095 dolara yükseldi. Yükseldiği bu seviyeleri koruyamayan ROSE yazı kaleme alındığında 0.086 dolar seviyesinden işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!