banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Analist Dogecoin’de Bu Kritik Veriye Dikkat Çekti: Hazır Olun!

Analist Dogecoin’de Bu Kritik Veriye Dikkat Çekti: Hazır Olun!

Elon Musk’dan DOGE’ye Yeni Destek!
Elon Musk’dan DOGE’ye Yeni Destek!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk sayesinde küresel çapta ün kazanan Dogecoin (DOGE), ayı piyasasına rağmen ilgi görmeye devam ediyor. 

16:25
29 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Elon Musk sayesinde küresel çapta ün kazanan Dogecoin (DOGE), ayı piyasasına rağmen ilgi görmeye devam ediyor.

Günlük Aktif Adres Sayısı, Yüzde 265 Arttı ABD’li Ünlü Restauranttan DOGE Hamlesi Günlük Aktif Adres Sayısı, Yüzde 265 Arttı Önde gelen analistlerden Ali Martinez tarafından paylaşılan verilere gröe, günlük yeni Dogecoin (DOGE) adreslerinin sayısı %265 oranında arttı. İstatistikler, günlük yeni DOGE adreslerinin sayısının 14.47 binden 38.43 bin adrese çıktığını gösteriyor. Analiste göre, bu metrikteki artış umut verici bir gösterge ve DOGE fiyatına yansıması uzun sürmeyebilir. Genel olarak, Dogecoin geçtiğimiz hafta hareketli bir dönem geçirdi. DOGE Twitter hesabı, dün yaptığı açıklamada Dogeedia adında yeni bir web sitesi oluşturduğunu duyurdu. Yeni platform, FUD ve asılsız bilgi ile mücadelede kullanılacak. Dogepedia, bilgilendirme ve  sık sorulan sorular da dahil olmak üzere Dogecoin’in tüm yönlerini kapsayan önemli bir veritabanı olarak hizmet verecek. Ancak, Wikipedia’nın aksine, materyal kullanıcılar tarafından oluşturulmamıştır ve herhangi bir kullanıcı tarafından değiştirilemez. Bu, bilgilerin doğruluğunu korumak açısından önemli bir özellik. Dogecoin yaratıcıları ayrıca, kısa süre önce Dogecoin Core yazılımının en son sürümünün 1.14.6’nın piyasaya sürüldüğünü ve şu anda yayında olduğunu duyurdu. Geliştiricilere göre, bu sürüm ağın güvenliğini, verimliliğini ve kullanıcı arayüzünü önemli ölçüde artıracak. Dogecoin’in yeni web sitesi de bu hafta hayata geçiyor. Ayrıca, ABD merkezli fast food şirketi Chipotle’ın kullanıcılara ücretsiz Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Avalanche (AVX), Solana (SOL) veya Dogecoin (DOGE) kazanma fırsatı sunan yeni bir oyun yayınladığını hatırlatmakta fayda var.  ABD’li Ünlü Restauranttan DOGE Hamlesi Chipotle, “Buy The Dip” adlı oyunun 25 Temmuz ile 31 Temmuz arasında Guacamole ve Queso Blanco menüleri için promosyon kuponlarına ek olarak 200.000 doların üzerinde kripto varlık sağlayacağını iddia ediyor. Dogecoin kurucusu, “hediyesinde Dogecoin İçeren Chipotle, Doge’nin en büyük kripto paralardan biri Olduğunu gösteriyor” dedi. Tüm bu gelişmeler, DOGE fiyat artışına katkıda bulunabilir. DOGE, son 24 saate %6.5 artışla 0.07067 dolardan işlem görüyor. Meme coin savaşları hız kesmeden devam ederken, SHIB ve DOGE yatırımcıların kısa vadede zengin olma hayallerinin odak noktası olmaya devam ediyor. Ancak, son dönemdeki ekonomik şartlar ve krizler meme coin fiyatlarını da etkiledi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!