banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. APE Coin Grafiği, CEEK Coin ve MANA Coin için Son Yorumlar

APE Coin Grafiği, CEEK Coin ve MANA Coin için Son Yorumlar

APE Coin Grafiği, CEEK Coin ve MANA Coin için Son Yorumlar
APE Coin Grafiği, CEEK Coin ve MANA Coin için Son Yorumlar
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ile birlikte altcoin’ler de düşüşe geçti. Peki popüler altcoin’lerden APE coin grafiği nasıl görünüyor, CEEK coin ve MANA coin son yorumları neler? Detaylar haberimizde.

18:00
26 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Bugün başlayacak olan ve 27 Temmuz’da son oturumunun yapılacağı FOMC toplantısı öncesi Bitcoin yönünü aşağı çevirdi. Bitcoin ile birlikte altcoin’ler de düşüşe geçti. Peki popüler altcoin’lerden APE coin grafiği nasıl görünüyor, CEEK coin ve MANA coin son yorumları neler? Gelin daha yakından bakalım.

APE Coin GrafiğiCEEK CoinMANA Coin APE Coin Grafiği Web3’ün ön saflarında yer alan merkeziyetsizlik bir topluluğu güçlendirmek ve teşvik etmek için APE ekosisteminde kullanılan ERC-20 tabanlı yönetişim token’ı APE coin, yazım sırasında günlükte yüzde 10’un üzerinde değer kaybı ile 5,79 dolardan işlem görüyor. Son 7 gün içinde, 24 Temmuz’da 6,88 dolara kadar çıkan APE coin, o tarihten beri değer kaybediyor ve Fed’in kritik faiz kararı öncesinde artan volatiliteden dolayı düşüşün nerede duracağını kestirmek oldukça güç. CEEK Coin Son aylarda yatırımcılardan büyük ilgi gören CEEK coin‘de yönünü aşağı çeviren altcoin’ler arasında yer alıyor. CEEK, birçok altcoin’den sıyrılarak, son 24 saatte kaydettiği yüzde 4,40 düşüşle görece sınırlı değer kaybı ile öne çıkıyor. Yazım sırasında 0,2436 dolardan işlem gören CEEK VR‘da tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH), 29 Kasım 2021 tarihinde 1,20 dolarla kaydedilmişti. Altcoin, güncel fiyatlarla ATH’ının yüzde 79,65 altında fiyatlanıyor. MANA Coin Son 24 saatte yüzde 4,84 düşüşle 0,8675 dolardan işlem gören MANA coin‘de Bitcoin ile birlikte aşağıya yönelen ancak düşüşü oldukça sınırlı olan altcoin’ler arasında yer alıyor. Kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum Blockchain’i ile desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlana Decentraland‘ın yerel varlığı MANA’da ATH 25 Kasım 2021 tarihinde 5,90 dolarla kaydedilmişti. MANA, güncel fiyatlarla ATH’ının yüzde 85,30 altında işlem görüyor. Piyasa uzmanları ve kripto para analistleri, Fed’in kritik faiz kararı öncesinde yatırımcıların temkinli hareket etmeleri konusunda uyarıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!