banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Bu Kripto Paralar Uçuşa Geçti! İşte Detaylar!

Bu Kripto Paralar Uçuşa Geçti! İşte Detaylar!

Bu Kripto Paralar Uçuşa Geçti! İşte Detaylar!
Bu Kripto Paralar Uçuşa Geçti! İşte Detaylar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günde piyasanın bir miktar yükselmesinden faydalanan bazı altcoinler diğerlerine göre daha büyük bir yükseliş gerçekleştirdiler.

23:30
22 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Cuma sabahı kripto değerlerinin keskin bir şekilde yükselmesiyle bir dizi hamle sona erdi. Ama şimdiden bu hareketin azaldığına dair işaretler görüyoruz. 22.45 itibariyle, ApeCoin %20,5 artışla işlem gördü. Synthetix Network %17,9’a kadar yükseldi. NEAR Protocol ise %12,3 arttı.

Ne Olmuş?Şimdi Ne Olacak? Ne Olmuş? En önemli haber, Synthetix DAO veya merkezi olmayan özerk organizasyondu ve Jump Crypto ile “Synthetix’in zincir üstü türevler için likidite omurgası olma misyonunu tamamlamayı” amaçlayan bir ortaklık duyurdu. Geçici bir birleştirme tarihi belirlendikten ve Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin blok zincirinin geleceği hakkında bir taslak verdikten sonra, blok zincirleriyle ilgili heyecan da bu hafta son derece yüksekti. Gelecekteki yükseltmelerin, Ethereum’un bugün yaklaşık saniyede 100.000 işlem gerçekleştirmesine izin vereceğini ve bunun onu mevcut en hızlı blok zinciri haline getireceğini söylüyor. Bir zaman çizelgesi yoktu, ancak açıkçası piyasa bu olasılık konusunda heyecanlıydı. İronik olarak, Ethereum gibi bir Katman 1 blok zinciri olan NEAR Protocol, piyasa tarafından daha fazla yükseliş hissi ile birlikte ilerledi. Ancak aslında Ethereum ile rekabet ediyor, bu nedenle Ethereum verimi artırırsa, bu blok zincirlerini olumsuz etkileyebilir. ApeCoin çılgınca bir yükseliş yaşadı, ancak Ethereum üzerinde bir belirteç olarak, blok zincirinde daha yüksek hızdan ve potansiyel olarak daha düşük işlem maliyetlerinden faydalanacak gibi görünüyor. Otherside oyununun yakın tarihli bir demosundan sonra, tokenin kendisi hakkında da heyecan oluştu. Şimdi Ne Olacak? Bu hafta genellikle kripto piyasası için olumlu geçti ve Ethereum bunun için büyük bir neden oldu. Birleşme muhtemelen önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşecek ve bundan sonra daha kullanışlı bir blok zincirine izin vermesi için bir dizi ek yükseltme bekleniyor. Şu anda, Ethereum en çok geliştiriciye sahip blok zinciri, ancak yüksek maliyetli işlemler ve düşük hızlarla sınırlı, ancak bu yükseltmeler bunu değiştirebilir. Birleştirme, Ethereum ile ilgili olsun ya da olmasın, neredeyse tüm diğer kripto para birimlerine yayıldı.Son birkaç aydaki kripto çöküşünün nedeninin bir parçası olan finansal iflaslar konusunda da bir miktar netlik var gibi görünüyor. Three Arrows Capital’in riskleri bu noktada açığa çıkmış görünüyor ve kimin daha fazla tasfiye riski altında olduğunu ve kimin olmadığını daha iyi anlıyoruz. Merkezi olmayan finans protokolleri de piyasadaki patlamayı oldukça iyi idare etmiş görünüyor Bu riskin bir kısmı arkamızdayken para, kripto endüstrisine geri akıyor gibi görünüyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!