banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Analistten Kritik Ethereum (ETH) Analizi: En Az %35

Analistten Kritik Ethereum (ETH) Analizi: En Az %35

Analistten Kritik Ethereum (ETH) Analizi: En Az %35
Analistten Kritik Ethereum (ETH) Analizi: En Az %35
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) toparlanma belirtileri göstermeye başladığı bu günlerde, en büyük altcoin’in büyük bir ralliye hazırlandığına inandığını belirtti.

16:30
18 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Yaptığı analizlerle büyük bir takipçi kitlesine hitap eden anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum‘un (ETH) toparlanma belirtileri göstermeye başladığı bu günlerde büyük bir ralli için hazırlandığına inandığını belirtti.

ETH’de Büyük Ralli BeklentisiBitcoin Karşısında Ethereum Analizi ETH’de Büyük Ralli Beklentisi Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, 180 binden fazla Twitter takipçisine, ETH‘nin bin 281 dolardaki güçlü direnci geçmesinin ardından önümüzdeki haftalarda Ethereum’da büyük bir ralli beklediğini söyledi. Kripto para analisti kısa vadede en büyük altcoin‘de yükseliş bekliyor olsa da rallinin muhtemelen yeni bir boğa döngüsünün başlangıcı olmayabileceği konusunda da yatırımcıları uyardı.

İşte bazı seviyeler. Önümüzdeki haftalarda bin 700 ila bin 900 dolar aralığını göreceğimizi düşünüyorum. Bu bir makro geri dönüş DEĞİL. Bence, sadece başka bir ayı piyasası rallisi. Üstel hareketli ortalamalar dört saatlik grafikte Mart ayının sonundan bu yana ilk kez yükselişe geçti.

Yazım sırasında bin 468 dolardan işlem gören Ethereum‘un analistin işaret ettiği hedef bölgesine doğru hareket etmesi, altcoin için yüzde 35 ila yüzde 45 arasında potansiyel bir yükselişi işaret ediyor. Bitcoin Karşısında Ethereum Analizi Öte yandan Ethereum’a Bitcoin (ETH/BTC) karşısında bakan kripto para analisti, paritenin kritik direnci delip geçtiğini ve bunun diğer altcoin’ler için iyiye işaret olduğunu  söyledi.

ETH/BTC kısa vadede dibe vurduysa, o zaman altcoin’lerin birkaç hafta boyunca küçük bir boğa koşusuna devam ettiğini düşünüyorum. Ama yine de bunu kişisel olarak makro dip olarak görmüyorum. Sanırım birkaç ayda bir bu mini ayı piyasası rallileri yapacağız.

Yatırımcılar, altcoin’lerin Bitcoin karşısında nasıl bir performans göstereceğini analiz etmek için genellikle ETH/BTC grafiğini kullanır. Yükselen bir ETH/BTC grafiği, altcoin’lerin muhtemelen BTC’den daha iyi performans göstermeye hazır olduğunu gösterir. ETH/BTC işlem çifti, yazım sırasında Altcoin Sherpa’nın bir sonraki hedefi olan 0.0652 BTC’nin (bin 433 dolar) üzerinde, 0.0667 BTC’den (bin 466 dolar) işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!