banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Son Dakika: Tüm Borçlarını Ödeyen Altcoin %30 Yükseldi!

Son Dakika: Tüm Borçlarını Ödeyen Altcoin %30 Yükseldi!

Son Dakika: Tüm Borçlarını Ödeyen Altcoin %30 Yükseldi!
Son Dakika: Tüm Borçlarını Ödeyen Altcoin %30 Yükseldi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi platformlarına olan tüm borçlar ödendi. Popüler altcoinin fiyatı yeniden 1 doları hedefliyor.

20:10
13 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasaları aylardır zor zamanlar yaşıyor ve bazı projeler bu süreçten ciddi anlamda olumsuz etkilendi. Kripto borç veren şirketlerin yerel tokenleri günler içinde çift haneli kayıplar yaşadı. Fakat pes etmeyip ayakta kalmayı başaranlar da var. Dakikalar önce gelen müjdeli haberle birlikte bu altcoin %30 artış yaşadı.

Celsius (CEL)Celsius (CEL) Toparlanıyor Celsius (CEL) Tanınmış kripto para şirketi Celsius’un yerel tokeni CEL, yaklaşık 800 milyon dolarlık borç ödemesini tamamladığı için Bitcoin karşısında %30 değer kazandı. Dolar bazlı kazançları ise %28’e yaklaştı. Sorunlu kripto borç veren Celsius Network, merkezi olmayan borç verme uygulamalarına olan tüm borcunu kapattı. Çarşamba günü, firma iki işlemde Compound’un borç verme protokolüne olan borcunun yaklaşık 50 milyon dolarını geri ödedi ve böylece kalan borcunun son kısmını da ortadan kaldırdı. Celsius’a bağlı cüzdanlardaki on-chain kayıtlara göre, firma 10 Haziran’dan bu yana Aave, MakerDAO ve Compound’a tahmini 800 milyon dolardan fazla borç ödedi. Geçen ay boyunca Celsius, borç verme uygulamalarına yatırdığı teminatların büyük bir kısmını geri almak için pozisyonlarını azalttı. Celsius (CEL) Toparlanıyor Geçen hafta, firma MakerDAO‘ya olan tüm borcunu ödedi ve 440 milyon dolarlık Bitcoin aldı. Daha sonra, Aave’den 124 milyon dolarlık Bitcoin ve 417 milyon dolarlık stake edilmiş ETH de geri aldı. Bugün, Compound‘dan 132 milyon dolar daha Bitcoin çekti. On-chain verileri Celsius’un büyük olasılıkla satmak ve borç yükümlülüklerini ödemek için teminat varlıklarının önemli miktarlarını merkezi borsalara düzenli aralıklarla aktardığını gösteriyor. Celsius, kripto varlıklarının fiyatlarındaki keskin düşüşün tetiklediği iflasla boğuşuyor. 12 Haziran’da, merkezi borç verme hizmetindeki para çekme ve transferleri dondurdu. Henüz para çekme işlemleri açılmamış olsa da şirket riskini azaltmak için önemli adımlar atıyor. Voyager ve 3AC ise Celsius kadar şanslı değildi. İki şirkette iflas başvurusunda bulundu. Ayrıca 3AC isimli hedge fonun 2 kurucusunun şu an nerede olduğu bilinmiyor. Kripto para yatırımcıları ve büyük fon şirketleri Celsius, Voyager ve 3AC gibi şirketler aracılığıyla kripto paralarını ödünç vererek bunun karşılığında faiz alıyordu. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!