banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Söylentiler kesinleşti, StarkNet Token resmen açıklandı

Söylentiler kesinleşti, StarkNet Token resmen açıklandı

Söylentiler kesinleşti, StarkNet Token resmen açıklandı
Söylentiler kesinleşti, StarkNet Token resmen açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum ölçeklendirme projesi StarkWare, StarkNet Token’ı resmi olarak açıkladı. Bu konuda bir süredir mevcut olan beklentiler, kripto hedge fonu 3AC’nin kurucusu ve CEO’su Su Zhu’nun dünkü tweet’inde StarkNet Token’dan bahsetmesiyle neredeyse kesinliğe dönüşmüştü. Bununla beraber, StarkWare’den henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Açıklamada, oluşturulan token’ın yönetim, işlem ücretlerinin ödenmesi ve fikir birliği mekanizmasına katılımda kullanılacağı belirtildi. Ayrıca, şimdiye kadar 10 milyar token basıldığı ve bu token’ların StarkWare’in yatırımcıları ile StarkWare’e katkı sağlayanlara ayrıldığı ve 4 yıllık bir kilitlenme süresine tabi olacağı kaydedildi. Söz konusu token’ın Eylül ayında StarkNet ağında piyasaya sürüleceği bilgisi verildi.

Diğer yandan dolaşımdaki arzın sabit kalmayabileceği, topluluk tarafından daha sonra belirlenecek programa göre, basılacak yeni token’larla zamanla artacağı ifade edildi.

Son olarak StarkNet Token’ları ile staking yapılabilecek.

Daha fazla ayrıntıyla güncellenecek…

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!