banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin İçin Yükseliş Mümkün Mü?

Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin İçin Yükseliş Mümkün Mü?

Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin İçin Yükseliş Mümkün Mü?
Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin İçin Yükseliş Mümkün Mü?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin direnç noktasını kıramadığından tekrar aşağı yönlü hareket gösterdi. Şu anda ise bir fiyat aralığında hareketini sürdürüyor.

00:20
7 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Dogecoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. DOGE/USD, 0.065 dolarlık desteğe geri dönmeye çalışabilir ve haftanın ilerleyen günlerinde daha da aşağı yönlü test hareketini deneyebilir. Piyasa, son 24 saatte hafif bir yükseliş momentumu ile işlem gördü. Lider kripto para Bitcoin yüzde 0.02 kaybederken, Ethereum sadece yüzde 0.97 kazandı. Bu arada, en iyi altcoinlerin geri kalanı da onu takip ediyor.

Dogecoin Yükselişini Sürdüremiyor Mu?Dogecoin Fiyat Analizi İçin Sonuç Dogecoin Yükselişini Sürdüremiyor Mu? DOGE/USD, 0,06645 dolar ile 0,06894 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte hafif hareket olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 4,35 arttı, toplam piyasa değeri 9 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 10. sırada yer alıyor. DOGE/USD 4 saatlik grafiğini inceleyerek Dogecoin’in potansiyel hareketlerini yorumlanılabilir. 4 saatlik grafikte, son saatlerde tekrar direncin reddedildiğini görebiliyoruz, bu da gece boyunca daha fazla düşüşün takip edebileceğini gösteriyor olabilir. Muhtemelen, DOGE/USD 0,065 doların altına düşmeyi ve haftanın ilerleyen saatlerinde daha da geri çekilmeyi deneyebilir. Dogecoin fiyat hareketi, yeni bir en yüksek seviye olan 0,07 dolar olarak belirlendiği için bu haftanın başlarında takip etmeye devam etti. Oradan, daha yüksek bir yerel en yüksek seviyeyi belirleyen hızlı bir geri çekilme, 0.066 dolarlık desteği izledi. Bu, Dogecoin fiyat hareketinin daha fazla olumsuzluğu yeniden test etmeye hazır olduğu anlamına geliyor olabilir. DOGE/USD muhtemelen önceki dip seviyelerine dönebilir. Önemli olan, fiyatın önümüzdeki 24 saat içinde nasıl tepki vereceğini izlemek. Tekrar daha yüksek bir yerel düşük seviyesi bulursa, bu hafta daha sonra başka bir yükseliş görebiliriz. Dogecoin Fiyat Analizi İçin Sonuç Dogecoin fiyat analizi, daha fazla konsolidasyondan sonra daha yukarıya ulaşamadığımızı gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. Eğer ETH/USD tersine dönecek olursa yükseliş momentumu bir kez daha tükendiği için önümüzdeki günlerde daha da aşağı yönlü hareket etmeye çalışabilir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!