banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kraken yöneticisi Held: Bitcoin 100 bin ilâ 300 bin dolar arasına gidecek

Kraken yöneticisi Held: Bitcoin 100 bin ilâ 300 bin dolar arasına gidecek

Kraken yöneticisi Held: Bitcoin 100 bin ilâ 300 bin dolar arasına gidecek
Kraken yöneticisi Held: Bitcoin 100 bin ilâ 300 bin dolar arasına gidecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve kripto para piyasasıyla ilgili yatırımcıların moralini ciddi şekilde yükseltecek bir yorum da kripto para borsası Kraken’in piyasa büyümesinden sorumlu yöneticisi Dan Held’den geldi. Youtube’da Altcoin Daily kanalına bir röportaj veren ve içinde bulunduğumuz günleri 2013’e benzeten Kraken yöneticisi ilgi çekecek yorumlarda bulundu.

“İkinci yükseliş dalgası gelebilir”

Erken dönem Bitcoin yatırımcısı olan ve sürekli olarak piyasanın bir süper döngüye doğru gittiğini belirten Held şunları söyledi:

“Bu benim 3. boğa döngüm. Şu an gerçekten 2013’e çok benziyor. O zaman da yılın ilk dönemleri, Mart, Nisan ve Mayıs’ta yükselişler olmuştu. Sonra düşüşler geldi. Biraz geri çekilme… O zaman da ikinci bir dalga gelmişti. Şimdi de öyle hissettiriyor.”

“Bitcoin’in 10 katı yükseldiği bir süper döngü olabilir”

Kendisnin ‘Süper-döngü’ tanımına 2013 yılının da ciddi şekilde uyduğunu kayededen Held, o sene Bitcoin’in 10 katı yükseldiğini ve aynı durumun bu sene de olabileceğine inandığını belirtti:

“2013’te yaşananlar benim ‘süper-döngü’ tanımıma uyuyor. Aslında mega bir döndü. Beklediğimizden uzun ya da çok daha yoğun bir boğa koşusundan bahsediyoruz. Şu an buradan 10x yaparsak, bir Bitcoin 400 bin dolar oluyor. 2013’te işte bu oldu. 100 dolardan 1200 dolara gitti. Hatta 12x olmuş. 400 bin dolarlık Bitcoin zaten altın piyasa değerine gelinmesi demek. Ben böyle bir şansın hala olduğunu düşünüyorum.”

“Aynı olmak zorunda değil”

Tarihin çoğu zaman benzer hareketler yaptığını ancak bunun aynı şekilde olmak zorunda olmadığını belirten Dan Held şu ifadeleri kullandı:

“2013 tekrar edilirse Bitcoin’i 300 bin ilâ 400 bin dolar arasında görebiliriz. Tarih çoğu zaman benzer hareketler yapar ama tekrar etmez. Olaylar birebir aynı şekilde olmaz. Dolayısıyla, muhtemelen aynı şekilde gitmeyecek. Ama olacaksa da, benim en iyi fiyat tahminim şu olur, bence 100 bin ilâ 300 bin dolar arasına gidecek. Ama tarih aynı şekilde tekerrür ederse, o zaman 300 bin-400 bin aralığında olur”

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!