banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler içerik platformu Substack, Bitcoin kabulüne başladı

Popüler içerik platformu Substack, Bitcoin kabulüne başladı

Popüler içerik platformu Substack, Bitcoin kabulüne başladı
Popüler içerik platformu Substack, Bitcoin kabulüne başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazarların içeriklerinden para kazanmalarını sağlayan, abonelik sistemi üzerine kurulu bir içerik platformu olan Substack, artık bir ödeme seçeceği olarak Bitcoin kullanacak.

Bitcoin kabulü, şu an için belirli kripto odaklı yayıncıya açık ve ilerleyen süreçte daha fazla kullanıcıya açılacak. Şirket, Bitcoin ödemelerini, Bitcoin ödeme girişimi OpenNode vasıtasıyla alacak.

Substack’ten yapılan açıklamada, “Başlangıç için küçük bir ölçekte olsa bile bu seçeceği sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bitcoin ödemeleri, hızlı, güvenli, kullanışlı ve ucuzdur. Lightning Network ile kredi kartlarından bile daha hızlı işlemler gerçekleştirebiliyoruz.” dedi.

Substack’i ayda yaklaşık 15 milyon kullanıcı ziyaret ediyor ve platform, aylık 20 milyonun üzerinde trafik alıyor. Substack’in 500 binden fazla ücretli abonesi var.

Substack, bugüne kadar dört yatırım durunda 82.4 milyon dolar yatırım aldı. 2017’de faaliyete geçen platformun değerinin bugün itibari ile 650 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!