banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Cardano CEO’su Kritik Soruya Yanıt Verdi: ADA Fiyatı, Ne Zaman Yükselecek?

Cardano CEO’su Kritik Soruya Yanıt Verdi: ADA Fiyatı, Ne Zaman Yükselecek?

Cardano’nun Kurucusundan Bitcoin (BTC) Açıklaması!
Cardano’nun Kurucusundan Bitcoin (BTC) Açıklaması!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok yatırımcı, Cardano (ADA) fiyatının yakın gelecekte tekrar yükseleceği konusunda hala iyimser olsa da, ekositemin çabaları sorgulanmaya başlandı.

15:30
4 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Birçok yatırımcı, Cardano (ADA) fiyatının yakın gelecekte tekrar yükseleceği konusunda hala iyimser olsa da, ekositemin çabaları sorgulanmaya başlandı.

ADA Fiyatının Yükselmesi İçin Ne Gerekli?Cardano’ya Yönelik En Büyük Eleştiri..! ADA Fiyatının Yükselmesi İçin Ne Gerekli? Cardano (ADA) CEO’su Charles Hoskinson, Cardano‘nun kullanım durumunun artmaya devam etmesi ve güncellemelerin hayata geçirilmesi durumunda ADA fiyatının değer kazanacağını söyledi. Kripto para piyasası son zamanlarda büyük değer kaybı yaşarken, ADA da bekleneni veremedi. ADA yatırımcıları, hayal kırıklıklarını çeşitli sosyal medya platformlarında dile getirmeye devam ediyor. Kasım 2021’de 3,1 dolara yükselen ADA, bugüne kadar %85’ten fazla düşüş yaşadı ve birçok yatırımcıyı önemli kayıplara sürükledi. Birçok yatırımcı, ADA fiyatının yakın gelecekte tekrar yükseleceği konusunda hala iyimser olsa da, ekosistemin çabaları sorgulanmaya başlandı. Charles Hoskinson, ADA’da hızlı kazançlar elde etmek isteyen yatırımcılara çarpıcı bir mesaj gönderdi.

 

Hoskinson, Londra merkezli medya kuruluşu City AM ile yaptığı bir röportajda, Cardano’nun değerini artırmasının en iyi yolunun gerçek dünya sorunlarını çözmek ve blok zincirinin kullanımını artırmak olduğunu belirtti. Yöneticiye göre, ADA‘nın değerini daha yüksek seviyelere çıkarabileceğine inandığı ana etken daha fazla kullanıcı, kullanım durumu ve ekosistemin daha işlev hale gelmesi. Hoskinson, aydan aya artmakta olan işlem hacmi gibi zincir içi metriklerin büyümesine odaklandıklarını bu nedenle inanılmaz derecede umutlu olduklarını yineledi. Cardano’ya Yönelik En Büyük Eleştiri..! Cardano projesi, başlangıcından bu yana, projeyi tanımlamak için kullanılan “Hayalet Zincir” gibi birçok tartışmalı adla yoğun bir incelemeye tabi tutuldu. En büyük hayal kırıklığı, blok zincirinin geliştirme ekibinin nispeten yavaş olduğu düşünülen önemli yükseltmeleri gerçekleştirme hızından kaynaklanıyor. Ancak, Hoskinson ve diğer Cardano geliştiricileri, yatırımcıları korumak amacıyla ölçülü ve dikkatli bir yaklaşım izlemeye devam ettikleri için bu eleştirilere aldırış etmiyorlar. Hoskinson, Cardano’nun geçmişte diğer blockchain projeleri tarafından yapılan ve felaketle sonuçlanan benzer hataları yapmaktan kaçınmak için genellikle yavaş ve temkinli hareket ettiğini söyledi. Cardano’ya yönelik eleştiriler ne olursa olsun, ekip, uzmanlara göre ekosistem araştırmaya odaklı bir yaklaşım sunuyor. Hoskinson, “Cardano‘nun kapasitesini artırmak ve uzun vadeli potansiyelini yerine getirmek için her zaman tanımlanmış, açıkça belirlenmiş bir yol haritası izledik” dedi. Cardano’nun Vasil Hard Fork’un lansmanını geçen ayın sonundaki ilk dağıtım tarihinden Temmuz ayının sonuna ertelendi. Hoskinson, geliştirme ekibinin ve diğer projelerin, piyasaya sürülmeden önce hataları kontrol etmesine ve ilgili düzeltmeleri sağlamasına yardımcı olacağı için ertelemenin gerekli olduğunu söyledi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!