banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Altcoinin Fiyatı %320 Arttı! Kripto Para Yatırımcıları Dikkat!

Altcoinin Fiyatı %320 Arttı! Kripto Para Yatırımcıları Dikkat!

Altcoinin Fiyatı %320 Arttı! Kripto Para Yatırımcıları Dikkat!
Altcoinin Fiyatı %320 Arttı! Kripto Para Yatırımcıları Dikkat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç gündür bu fiyat hareketi konuşuluyor ancak yatırımcıların son derece dikkatli hareket etmesi gerek. İşte detaylar.

20:55
29 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasalarından bugünlerde çok enteresan şeyler oluyor. Bu fiyat hareketinin arkasında ne var? Mayıs ayının ilk günlerde büyük bir çöküş yaşayan Terra (LUNA) ve UST spekülatif hareketlere ev sahipliği yapmaya başladı. Kripto paraların geneli düşerken LUNC ve USTC tam tersi yöne gidiyor. Yatırımcıların buna dikkat etmesi gerek.

Terra Classic (LUNC)Kripto Para Yatırımcıları Dikkat Terra Classic (LUNC) Kripto para piyasalarında büyük tasfiyeleri ve milyar dolarlık şirketlerin iflasını tetikleyen Terra, garip bir şekilde yükseliyor. Birçok yatırımcı, birkaç gün içinde piyasadan on milyarlarca dolar silindiği için önemli kayıplar yaşadı. Terra yatırımcılarının kayıpları ise %99’u aştı. Ancak şimdi, LUNC ve USTC fiyatlarında ciddi artışlar yaşanıyor. Normal şartlarda böyle bir fiyat hareketi “yatırımcıların ağa yeniden güven duymaya başladığı” şeklinde yorumlanır. Ancak Terra için durum farklı olabilir. Terra Classic (LUNC) %80’lik bir artışa tanık olurken, USTC CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık %280’lik bir artış gösterdi. Bununla birlikte, basın zamanında, stablecoin 0,08 dolar seviyesine geri dönerken LUNC 0,0013 dolardan alıcı buluyor. USTC, son 55 saatte yaklaşık %320 artış yaşadı. Kripto Para Yatırımcıları Dikkat Santiment’e göre, bu tokenlerin ikisi de kripto para yatırımcıları tarafından büyük ölçüde terk edildi. Yani mevcut fiyat hareketi bir talep oluşturup satış yapmayı hedefleyen bazı büyük satıcıların son hamlesi olabilir. Fiyatın ucuz olduğunu düşünen özellikle bireysel yatırımcılar Terra enkazına ilgi gösteriyor. Terra Classic zincirindeki varlıkları tutan benzersiz adreslerin toplam sayısı bir ay içinde yaklaşık %560 arttı. Bu artış, LUNC’nin işlem hacminin neredeyse 1 milyar dolara ulaşmasını sağladı. Yazı hazırlandığı sırada haftalık hacim 901 milyon dolardı. Tüm bu ilginin sebebi son spekülatif fiyat hareketleriyle ilişkilendirilebilir. Yani birileri son derece riskli bir kumar oynuyor ve hacimli satışlarla birlikte Terra enkazının son mağdurları olabilirler. Ayrıca, balinalar tarafından tutulan arz metriği bir artış kaydetmedi. Bireysel yatırımcılar yükselen fiyatla birlikte birikim yaparken balinalar büyük ihtimalle satış yapacakları doğru zamanı bekliyor. Yatırımcıların ani fiyat hareketlerine karşı bu iki tokende çok daha dikkatli hareket etmesi gerekiyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!