banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Bu İki Altcoinde Ralli: Yükseliş Devam Edecek Mi?

Bu İki Altcoinde Ralli: Yükseliş Devam Edecek Mi?

Bu İki Altcoinde Ralli: Yükseliş Devam Edecek Mi?
Bu İki Altcoinde Ralli: Yükseliş Devam Edecek Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralarda yaşanan ayı piyasasında verdiği kar oranıyla dikkatleri üzerine çeken bu iki altcoinde yükseliş ivmesi devam edecek mi?

00:20
26 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasalarında yaşanan rahatlamanın ardından bazı altcoinler ciddi kazançlar elde etti. Bu altcoinlerin arasında en dikkat çeken projeler arasındaki Yearn finance (YFI), son 24 saat içerisinde %30 oranında etkileyici bir artış gösterdi.

Yüksek Kar OranıYükseliş Devam Edecek Mi? Yüksek Kar Oranı YFI’nin etkileyici rallisine ek olarak projenin kardeş topluluk tokeni DFI Money’de (YFII) kripto para birimleri hakkında bilgi edinmek için en çok kullanılan platformlar arasında liderliğe sahip CoinMarketCap’in trend listesine girdi. Son bir ay içerisindeki etkileyici fiyat artışı ile 1.435.07 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gelinen seviye geçen aya kıyasla %97.04 oranında daha yüksek. Ayrıca kripto para biriminin fiyatında geçen haftaya göre %215 ve son 24 saat içerisinde şaşırtıcı bir şekilde %50 oranında bir artış yaşadı. YFI/USDT paritesinin 4 saatlik grafiği incelendiğinde YFI’nin fiyat hareketinin, sadece bir gün içinde yaklaşık 5.000 dolardan mevcut seviyesi olan 6.729 dolara yükseldiği görülüyor. Ancak uzmanlar dijital varlığın günlük grafiğinde önemli bir direnç seviyesine yaklaştığını ve fiyatında hafif bir gerileme olabileceğini öne sürdü. Bununla birlikte göreceli güç endeksi’nin (RSI) negatif eğimli olduğu söyleniyor. Ayrıca RSI’nın basit hareketli ortalama’ya (SMA) yaklaşmasından dolayı yükseliş hareketinin sona erebileceği ileri sürüldü. Mevcut konumda RSI’nın aşırı alım bölgesinde olduğu bu durumun ayı piyasasında uzun süre böyle kalamayacak bir şey olduğu belirtildi. Yükseliş Devam Edecek Mi? Öte yandan YFII’nın, günlük fiyatında önemli bir seviyenin üzerine çıkmayı ve burada kalmayı başardığı ifade edildi. Kripto para biriminin 4 saatlik grafiği incelendiğinde RSI’nın aşırı alım bölgesinde olduğu belirtildi. Ancak grafikte RSI ile SMA arasındaki boşluğun gittikçe azaldığı ifade ediliyor. Yazı kaleme alındığında YFI son 24 saatte yaşadığı %30 oranındaki artış ile birlikte 6.729 seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca kripto para birimi son yedi gün içerisinde yaşadığı %54.61 oranındaki fiyat artışı ile yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!