banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano Kurucusundan Dogecoin ve NFT Yorumları: Hepsini Aşacağız!

Cardano Kurucusundan Dogecoin ve NFT Yorumları: Hepsini Aşacağız!

Cardano Kurucusundan Dogecoin ve NFT Yorumları: Hepsini Aşacağız!
Cardano Kurucusundan Dogecoin ve NFT Yorumları: Hepsini Aşacağız!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano’nun karşılaştığı büyük probleme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cardano’nun yaratıcısı, NFT çılgınlığını ve Dogecoin düşkünlüğünü aşmak istediğini dile getiriyor. Tüm bunlar ve daha fazlası şimdi Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

NFT’leri ve Dogecoin (DOGE)’i aşmak

IOHK patronu Charles Hoskinson, yakın zamanda yaptığı soru-cevap oturumunda Cardano’nun karşılaştığı en büyük sorunlardan bir olan ağ etkilerine (network effects) parmak bastı. Charles Hoskinson, çalışma ve geliştirme ekiplerinin “pek de çekici olmayan” akran değerlendirme sürecini içeren derin akademik titizliğe odaklanmasını savundu. Ekiplerin bunun yerine “piyasaya ilk giren” ürünler geliştirmeye çalışmaları halinde gelişmenin sınırlı kalacağını ileri sürdü. Hoskinson’a göre bu kesinlikle tartışmaya açık olmaması gereken bir husus. Bu, altta yatan protokolün karmaşıklığı göz önüne alındığında, muhtemelen iyi bir fikir olduğu konusunda hepimizin hemfikir olduğu bir husus olmalıdır.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!