banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Artık Yok Satan Bu NFT Coin’lerine 1 Dolarlık Yatırım Yapabilirsiniz!

Artık Yok Satan Bu NFT Coin’lerine 1 Dolarlık Yatırım Yapabilirsiniz!

Artık Yok Satan Bu NFT Coin’lerine 1 Dolarlık Yatırım Yapabilirsiniz!
Artık Yok Satan Bu NFT Coin’lerine 1 Dolarlık Yatırım Yapabilirsiniz!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir piyasa, heyecan verici bir kripto kültürü parçasının kısmi satın alınmasını popüler hale getiriyor. Değiştirilemez tokenler (NFT Coin) hakkında konuştuğunuzda ‘CryptoPunks‘ teriminin ortaya atılacağından emin olabilirsiniz. Bu döngünün dışında olanlar için bunların, geçen yıldan beri sanat çevrelerinde dolaşan, her biri benzersiz, her biri farklı bir özelliğe sahip 10.000 pikselli ‘punk’ yüzün bir koleksiyonu olduğunu belirtelim.

NFT Coin

Ethereum Blockchain’inde basılan ilk NFT coin projelerinden biri: CryptoPunks

CryptoPunks’ların görünüşlerine aldanmayın. Kriptokoin.com haberlerini takip edenlerin bileceği üzere NFT pazar yeri OpenSea’den alınan verilere göre, ‘en ucuz’ serseri, 25-29 ETH arasında bulunuyor. Birisinin parasını yatırmak için garip bir fiyat göreceği 80.000 doların üzerinde bir fiyatla satış yapılıyor. Ancak cazibe, punkların kendilerinden değil, arkalarındaki tarihten geliyor. CryptoPunks, Ethereum Blockchain’inde (2015 yılında piyasaya sürülen) basılan ilk NFT coin projelerinden biriydi. 

NFT Coin

Yukarıda resmedilen #543 numaralı ‘Hisseler’ daha önce yatırımcılara toplam 51.000 dolar fiyatla teklif edilmiş ve 3 dakikadan kısa bir sürede satılmıştı. Hisse senetleri, bu ayın sonunda alım satıma açılacak ve mevcut yatırımcıların hisse satmasına ve yeni yatırımcıların NFT coin çılgınlığına girmesine izin verecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!