banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ethereum’da 27.5 Milyar Dolarlık Yeni Kilometre Taşı

Ethereum’da 27.5 Milyar Dolarlık Yeni Kilometre Taşı

Ethereum’da 27.5 Milyar Dolarlık Yeni Kilometre Taşı
Ethereum’da 27.5 Milyar Dolarlık Yeni Kilometre Taşı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, tüm zamanların en yüksek satış hacmi açısından en büyük Blockchain olarak liderliğini genişletmesinin ardından değiştirilemez token (NFT) alanında yeni kilometre taşına ulaştı.

17:00
1 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika NFT satın alma, tutma ve satma söz konusu olduğunda Ethereum açık ara en popüler Blockchain ve Ethereum Blockchain’i 31 Mayıs itibariyle yaklaşık 27.5 milyar dolarlık toplam satış hacmini geçmeyi başardı. Bu, ağın yerel varlığı ETH‘nin Mayıs ayında piyasa değerinin 250 milyar doların altına düştüğü ve fiyatın 2 bin doların altını gördüğü dönemde projeye büyük destek sağladı.

En Yüksek NFT Satış Hacimli Blockchain’lerEthereum’daki Satış Hacmi Neden Yükseldi? En Yüksek NFT Satış Hacimli Blockchain’ler Yeni kilometre taşı, Ethereum’u tüm zamanların en çok satışını yapıldığı ilk beş NFT Blockchain’i olarak Ronin, Solana, Flow ve Polygon’un önüne oturtuyor  En çok satış hacmine sahip diğer Blockchain’ler arasında ise WAX, Avalanche, Palm, Tezos, Panini, Binance Smart Chain ve Waves yer alıyor. Ethereum’daki Satış Hacmi Neden Yükseldi? 2021’nin Ağustos ayından bu yana sayısı sürekli olarak artan benzersiz alıcı sayısına bakıldığında, satış hacmindeki 139 bin 944 benzersiz alıcı ve 772 bin 859 işlemle platformun toplam işlem sayısı ile hızla yükseldi. Ethereum’un satış hacmi, Ağustos ayının sonunda 3.75 milyar dolar civarındaydı. Ağustos ayından itibaren benzersiz alıcıların sayısındaki yüzde 148’lik artışla Ocak ayında Ethereum’daki yeni NFT alıcılarının sayısında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıldı. Yılın ilk ayında, benzersiz alıcıların sayısı 347 bin 186’ydı ve bu alıcılar 1.27 milyona karşılık gelen işlem gerçekleştirdi. Bu ay, ayrıca yaklaşık 3.98 milyar dolar ile Ethereum’un aylık satış hacminde tüm zamanların en yüksek seviyesinin görüldüğü kanıtlanmış oldu. Ethereum ağındaki NFT satışlarına önemli katkı sağlayan diğer önemli aylar ise şu şekilde; 2021’in Eylül ayı (2.4 milyar dolar), 2021’in Aralık ayı (2.07 milyar dolar), 2022’nin Şubat ayı (2.5 milyar dolar), 2022’nin Mart ayı (2.06 milyar dolar), 2022’nin Nisan ayı (3.21 milyar dolar). Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!