banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Yüzde 1000 Potansiyelli! Kripto Para Kahini 2 Altcoin Açıkladı!

Yüzde 1000 Potansiyelli! Kripto Para Kahini 2 Altcoin Açıkladı!

Yüzde 1000 Potansiyelli! Kripto Para Kahini 2 Altcoin Açıkladı!
Yüzde 1000 Potansiyelli! Kripto Para Kahini 2 Altcoin Açıkladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu 2 altcoinin yükseliş döneminde en az yüzde 1000 yapmasını bekleyen analistler hedeflerin iddialı olmadığını düşünüyor.

20:57
31 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Herkes tarafından bilinen ve özellikle Türk yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bu altcoin için tarih vererek 10x hedefini açıkladı. Kripto para topluluğu tarafından yakından takip edilen Cheeky Crypto, yatırımcıların düşüş döneminde alarak yüzde 1000 kazanç elde edebileceği 2 altcoini kısa süre önce paylaştı. Peki bu 2 altcoin hangisi?

Ripple (XRP)Stellar (XLM) Ripple (XRP) Kripto paralarla henüz birkaç yıldır ilgi duyuyorsanız üzülmeyin. 2018 yılı Ocak ayında XRP almış olsaydınız 3 dolar üzerindeki ATH seviyesini yeniden görmek için halen bekliyor olacaktınız. Oysaki XRP birkaç gün öncesine kadar 0,38 dolardan alıcı buluyordu. Yani ATH seviyesini yeniden görmesi için net biçimde 10x yapması gerekiyor. XRP, açık kaynaklı, izinsiz ve merkezi olmayan bir teknolojidir. XRP’nin avantajları arasında düşük maliyet, yüksek hız, ölçeklenebilirlik ve doğal olarak çevreci özellikleri yer alır. Analist şunları söyledi;

“Şu anda bu davayı Ripple kazanıyor gibi görünüyor. Harika bir ekiple gerçek dünyadaki bir sorun için harika bir kullanım durumları var. Bu nedenle başarılı olacaklardır”.

Ripple (XRP) yazı hazırlandığı sırada 0,4 dolardan alıcı buluyor. Stellar (XLM) Listedeki ikinci altcoin ise yine köklü kripto para projelerinden olan Stellar (XLM)’dir. Stellar, 2014 yılında The Stellar Development Foundation tarafından oluşturulan eşler arası (P2P) merkezi olmayan bir ağdır. Özellikle finansal sistemler üzerinde ciddi çalışmaları var. XRP ve XLM birçok devlete bu konuda danışmanlık hizmeti verdi hatta blockchain tabanlı projeler üretmeleri konusunda direkt olarak destek oldu. Ağ, dünyanın finansal sistemlerini birbirine bağlamak ve ödeme sağlayıcıları ile finansal kurumlar için bir protokol sağlamak amacıyla resmi olarak 2015 yılında başlatıldı. Platform, finansal kaynakları minimum maliyetle hızlı ve güvenilir bir şekilde taşımak için tasarlanmıştır. Stellar insanları, bankaları ve ödeme işlemcilerini birbirine bağlar. Son olarak ödeme devi Moneygram, Stellar blockchaininde USDC ve USD havalelerini desteklemeye başladığını açıkladı. Yazı hazırlandığı sırada 0,14 dolardan alıcı buluyor ve analistlere göre 1,5 dolar hedefi oldukça makul görünüyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!