banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu Kurucusundan Açıklama! SHIB Yatırımcıları Neden Tedirgin?

Shiba Inu Kurucusundan Açıklama! SHIB Yatırımcıları Neden Tedirgin?

Shiba Inu Kurucusundan Açıklama! SHIB Yatırımcıları Neden Tedirgin?
Shiba Inu Kurucusundan Açıklama! SHIB Yatırımcıları Neden Tedirgin?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba kurucusuna ne oldu? En büyük meme tokenlerden biri olan Shiba Inu’nun yatırımcıları neden tedirgin?

19:46
30 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika En büyük ikinci meme token olan Shiba Inu’nun kurucusu bugün gündeme bomba gibi oturdu. Gizemli kurucunun hesabı aniden sıfırlandı ve SHIB yatırımcıları büyük bir şok yaşadı. Peki Shiba Inu (SHIB) kurucusu neden ortadan kaybolmayı tercih etti? İşte detaylar.

Shiba Inu Kurucusundan AçıklamaSHIB Yatırımcıları Neden Tedirgin? Shiba Inu Kurucusundan Açıklama Shiba Inu’nun kurucusu Ryoshi, Twitter hesabı ve internet sayfasındaki içerikleri sıfırladı. Topluluktan gelen tepkinin ardından şunları söyledi;

“Önemli olan ben değilim ve bir gün sessiz sedasız gideceğim. Shiba’yı ve bizim hikayemizi daha ileriye taşıyın”.

Nakamoto, Bitcoin hayalini gerçekleştirdikten sonra aniden ortadan kaybolmuş ve tamamen merkezi olmayan bir ağı insanlığa bırakmıştı. Ryoshi benzer bir ideali paylaştığını göstermek için kendini soyutlayarak projenin topluluğun eliyle daha da ileri gittiğini görmek istiyor. SHIB Yatırımcıları Neden Tedirgin? Shiba Inu’nun kurucusu Ryoshi, önceki tüm tweet’lerini sildi ve Twitter hesabında hiçbir şey kalmadı. Buna ek olarak, Ryoshi, “All Hail the Shiba” da dahil olmak üzere tüm Shiba Inu bloglarını da sildi. Dört SHIB blogunun tamamı Medium platformunda silindi ve web sayfasında “410. Kullanıcı hesabını devre dışı bıraktı veya sildi” uyarısı bulunuyor. Şaşırtıcı bir şekilde, geçen yıl bugünlerde Ryoshi dördüncü blogunu yayınlamıştı ve şimdi bir yıl sonra tümü silindi. Ayrıca, Ryoshi geçen yıl Mayıs ayında son tweetini atmıştı kendisi zaten sık paylaşım yapmaktan kaçınıyordu. Bir yıl sonra, kurucu sadece tüm gönderilerini ve bloglarını silmek ve profil resmini değiştirmek için geri döndü. Ryoshi‘nin profil resmi, ünlü Tibetli şair ve yogi Budist Jetsun Milarepa olarak değiştirildi. Benzer şekilde, başlık resmi de bulutun üzerinde ‘yarım ay’ olarak değiştirildi. SHIB kurucusunun biyografisinde daha önce “SHIB and LEASH Founder. Bunu insanlar için yapıyoruz” yazıyordu. Şimdi artık bu bölümde boş. SHIB topluluğu her şey silindikten sonra projenin geleceğiyle alakalı endişeye kapıldı fakat Ryoshi, kendisinin önemsiz olduğunu söylediği yukarıdaki açıklamayı yaptı. Sosyal medyada konuyla ilgili çok fazla iddia dolaşıyor. Ryoshi’nin geri dönebileceğini ve Shiba Inu için yeni bir şey duyurabileceğini iddia eden çok sayıda hesap olsa da bu doğrulanmış değil. Peki bu bir hack olabilir mi? Bir dolandırıcının Ryoshi’nin Twitter kullanıcı adı ve Medium bloglarına girip her şeyi silip silmediği bilinmiyor. Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı, yazı hazırlandığı sırada herhangi bir hack açıklamasında da bulunmadı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!