banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano (ADA) Şaha Kalktı: Yükseliş Devam Edecek mi?

Cardano (ADA) Şaha Kalktı: Yükseliş Devam Edecek mi?

Uzmanlardan Cardano (ADA) Yorumu: Güncelleme İle Ralli Bekleniyor!
Uzmanlardan Cardano (ADA) Yorumu: Güncelleme İle Ralli Bekleniyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve genel olarak kripto para piyasasının toparlanmasının ardından, Cardano (ADA), kritik direnc seviyesini başarıyla geçti.

15:50
30 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Bitcoin (BTC) ve genel olarak kripto para piyasasının toparlanmasının ardından, Cardano (ADA), kritik direnc seviyesini başarıyla geçti.

Cardano, Kritik Direnç Seviyesini GeçtiUzun Vadede 10 Dolar, Mümkün mü? Cardano, Kritik Direnç Seviyesini Geçti Mevcut teknik verileri inceleyen analistlere göre, Cardano’daki yükseliş istikrarlı bir şekilde devam edebilir. ADA, son 24 saatte %12 oranında değer kazanarak psikolojik direnç seviyesi olan 0.50 dolar seviyesini geçti. Günlük grafiğe göre, Göreceli Güç Endeksi gibi göstergeler grafikte bir fiyat sapması gösterdiğinden, ADA yükseliş işaretleri gösteriyor. 0,5 doları geçtikten sonra, Cardano’nun bir sonraki hedefi, 0,6 dolar olacak. ADA, bir önceki rallisinde bu noktada dirençle karşılaştı. ADA’nın bı seviyeyi geçmesi için boğaların desteğine ihtiyacı olacak. Satın alma baskısı ve yatırımcı hissiyatı, bu noktada büyüm önem kazanıyor. Dört saatlik grafikte, aşırı volatilite ve işlem hacmi düşüşünü takip eden toparlanmayı görmek mümkün. Uzmanlar daha önce yaklaşık sekiz veya dokuz haftalık satışların ardından altcoin’lerde en azından kısa vadeli bir toparlanma bekliyorlardı. Son dönemlerde meydana gelen güncellemeler ve rekor kıran verilere rağmen ADA, bekleneni veremedi. Ancak yatırımcılar bu gelişmelerin uzun vadede ADA’yı yeni zirvelere taşıyacağını düşünüyor. ADA, Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştından beri değerinin %80’inden fazlasını kaybetti. Uzun Vadede 10 Dolar, Mümkün mü? Cardano için en önemli detaylardan biri her zaman büyük bir proje konumunda olmasıdır. Güçlü ayı piyasalarında, düşüş trendlerinde en büyük 10 kripto para arasındaki yerini korudu ve yatırımcılarını kaybetmedi. Cardano’nun gerçek bir Ethereum katili olduğunu düşünenler onunla ilgili uçuk hedefler verse de Vasil ve sonraki güncellemelerle ağın daha kullanışlı hale gelmesi gerekiyor.  Fiyat beklentisi olarak geçtiğimiz yıl ulaştığı 3 dolar hedefi buradan bile %600’lük bir artışa işaret ediyor. Ancak Bitcoin’in yeni ATH bölgeleri oluşturduğu günlerde 3 doların birkaç katına ulaşan çılgın fiyatlar imkansız değil. Bir kripto para birimi olarak Cardano, 2017 sonu ve 2021 sonundaki boğa piyasalarında, yatırımcıların büyük paralar kazanmasını sağladı. Son iki büyük boğa döneminde en fazla kazandıran kripto paralar arasındaydı. Bir sonrakinde de neden olmasın? Tabi ki bu fiyatın mevcut arz ile 100 dolara dayanabileceği anlamını taşımıyor. Ancak 10 dolar hatta kripto para piyasalarındaki genel büyümeyle birlikte Bitcoin’in 250.000 dolarlara ulaştığı dünyada daha ileri seviyeler görülebilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!