banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Terra (LUNA) Bir Can Daha Aldı: 2 Milyon Dolar Buhar Oldu!

Terra (LUNA) Bir Can Daha Aldı: 2 Milyon Dolar Buhar Oldu!

Sonraki Terra (LUNA) Hangisi Olacak? Altcoin Çöküşü Nasıl Önlenir?
Sonraki Terra (LUNA) Hangisi Olacak? Altcoin Çöküşü Nasıl Önlenir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra (LUNA) kabusunun dünyadaki birçok yatırımcı için korkunç sonuçları oldu. Milyarlarca doların buhar olduğu çöküş, büyük felaketlere yol açtı.

15:55
29 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Terra (LUNA) kabusunun dünyadaki birçok yatırımcı için korkunç sonuçları oldu. Milyarlarca doların buhar olduğu çöküş, büyük felaketlere yol açtı.

Tayvan, İntihar Haberi İle SarsıldıUkraynalı Yatırımcı, Terra Kurbanı Oldu Tayvan, İntihar Haberi İle Sarsıldı Asya ülkeleri, kripto para piyasası için önemli bir yere sahip. Çin’in kripto para yasağına rağmen Güney Kore, Singapur ve Tayvan gibi Asya ülkeleri kripto para kullanımı ve yatırımı konusunda çarpıcı adımlar atıyorlar. Ancak son döndemde yaşanan Terra krizi, Güney Kore başta olmak üzere bölgedeki yatırımcı güvenini zedeledi. LUNA‘nın çöküşü, birçok yatırımcıya zarar verdi. Tayvan’da ise ülkeyi sarsan bir intihar olayı yaşandı. 29 yaşında bir adam 24 Mayıs sabahı Taichung Şehrindeki bir binadan atlayarak canına kıydı. Yerel medyada yer alan haberlere göre Wu Nan isimli bir kişinin lüks bir sitenin 13. katından atladığı ve ardında bir not bırakmadığı bildirildi.    Kurbanın telefonunu kontrol eden Polis, genç adamın Terra krizinde 2 milyon dolar kaybettiğini ve bu yüzden intiar ettiğini açıkladı. Çinli kripto para gazetecisi Wu Blockchain de bu bilgiyi doğruladı şunları aktardı:

Tayvan’da 29 yaşındaki bir adam, Luna’ya yaptığı yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırımı kaybettikten sonra bir binadan atlayarak intihar etti. Tayvan, kripto para ve NFT konusunda çok aktif bir ülke.

Ukraynalı Yatırımcı, Terra Kurbanı Oldu Kripto para birimleri ve stablecoin‘ler, finansal çalkantılar ve savaş gibi durumlarda yatırımcılar için kurtarıcı rolü üstelenebilir. Geleneksel finans sisteminin sekteye uğradığı bir ortamda Bitcoin gibi kripto paralar dijital ve merkeiyetsiz yapısı ile önemli avantajlar sunuyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yaşayan Yuri Popovich, 10.000 değerindeki tüm birikimini UST’ye yatırdı. İlk bakışta, UST, ABD dolarına 1:1 oranında için, çoğu volatil kripto para biriminden daha az riskli bir stabilcoin gibi görünüyor. Ppovich, kripto para piyasından çekindiğini ancak stablecoin’leri daha güvenilir bulduğunu açıkladı.  Bununla birlikte, ayın başında UST sabit değerini kaybetti ve şu anda sadece 0,02 dolardan işlem görüyor. Popovich, projenin başarısız olması nedeniyle yatırımının 500 dolara düştüğünü belirtti ve şunları ekledi:

Savaş devam ederken, tüm birikimimi UST’ye koydum. Sağlığımı kaybettim. Uyuyamıyorum. 4 kilo verdim. Sık sık baş ağrılarım var. Eşime hala söylemedim ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.
Popovich, Ukrayna’daki mevcut yaşam koşullarının son derece kötü olduğunu söyledi. UST’nin çöküşü ve ailenin kaybettiği “büyük miktarda para” hayatlarını daha da zorlaştıracak. Ukraynalı yatırımcı, hala olayın şoku altında olduğunu ve böylesi bir krizin nasıl yaşandığını anlamadığını sözlerine ekledi.

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!