banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Christine Lagarde: Oğluma Kripto Para Alması İçin İzin Verdim!

Christine Lagarde: Oğluma Kripto Para Alması İçin İzin Verdim!

Christine Lagarde: Oğluma Kripto Para Alması İçin İzin Verdim!
Christine Lagarde: Oğluma Kripto Para Alması İçin İzin Verdim!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kripto paraların ne kadar kötü (!) bir şey olduğunu anlatmaya en yakınlarından başlamalı.

18:50
26 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Avrupa Merkez Bankası Başkanı kripto paraları kısıtlamak hatta yasaklamak istiyor. Son açıklamaları ise onu komik duruma düşürdü. Kripto paraların çok büyük kazanç ve kayıplar yaşattığı inkar edilemez. Ancak bazıları onların yasaklanması gerektiğini ve son derece tehlike olduğunu düşünüyor. Lagarde bunlardan biri, işte son açıklaması.

Kripto Paralar DeğersizdirLagarde ve Oğlu Kripto Paralar Değersizdir Röportajın başlarında Lagarde, kriptonun (Bitcoin dahil) hiçbir değerinin olmadığını söyledi. Sadece spekülasyonla fiyatlanan varlıklar olduğunun altını çizen ECB Başkanı, çok fazla insanın kripto paralar sebebiyle risk altında olduğunu düşünüyor. Amerikalı yetkililer de farklı düşünmüyor. Dün yaptığı açıklamada SEC Komiseri Hester, düzenleyici belirsizlikten dolayı risk altında olan vatandaşlar sebebiyle geceleri uykularının kaçtığını söyledi. DAVOS öncesi Terra UST olayının patlaması kesinlikle kripto paraların imajına ekstra zarar verdi. Kripto para karşıtları artık rahatlıklar en büyük altcoinlerin kolayca sıfırı görebileceğini savunabiliyor. Örnek isteyenlere ise LUNA ve UST başarısızlığını gösteriyorlar. Lagarde ve Oğlu Bir izleyici tarafından ECB Başkanı Christine Lagarde’e herhangi bir kripto paraya yatırım yapıp yapmadığı soruldu. Lagarde hayır dedi, ancak oğlunun yatırım yapmasına izini açıkladı. Kazanç veya kayıp yönünden ne durumda olduğuna ise değinmedi. Milyarlarca insanın kripto paralara yatırım yaparak parasını kaybedebileceğini söyleyen birinin en azından oğlunu ikna edebilmiş olması gerekiyordu. Ancak öyle olmadı. Yüz milyonu aşan kripto para yatırımcısıyla birlikte ECB Başkanı’nın oğlu da kripto paralara yatırımı yapıyor. Olası bir yasak ve kısıtlama durumunda ise başta oğlu olmak üzere Avrupa Merkez Bankası Başkanına tepki gösterecek çok daha fazla insan olacak. Kripto paralar risklidir, tıpkı haftalar içinde %40’ı aşan kayıplar yaşayan hisse senetleri gibi, fakat kimse Netflix’in veya Walmart’ın bir dolandırıcı olduğunu düşünmüyor. Küresel enflasyon, savaş, pandemi sonrası gelen sıkılaşma politikaları riskli varlıklara kan kaybettiriyor. Bunların başında da elbette kripto paralar geliyor. Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 29.400 dolardan alıcı buluyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!