banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano (ADA) Alarm Veriyor: Analistlerden Kritik Uyarı Geldi!

Cardano (ADA) Alarm Veriyor: Analistlerden Kritik Uyarı Geldi!

Cardano (ADA) Onca Gelişmeye Rağmen Neden Düşüyor?
Cardano (ADA) Onca Gelişmeye Rağmen Neden Düşüyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano (ADA), 0,50 dolar seviyesindeki kritik desteği kaybetti. Analistlere göre, ADA’daki değer kaybı daha da derinleşebilir.

14:45
26 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Cardano (ADA), 0,50 dolar seviyesindeki kritik desteği kaybetti. Analistlere göre, ADA’daki değer kaybı daha da derinleşebilir. ADA, an itibariyle 0.48 dolardan işlem görüyor.

Kritik Destek, Dirence DönüştüCardano’da Balina Sayısı, Düşüş Kaydetti Kritik Destek, Dirence Dönüştü Kripto para piyasası, bugün yine ivme kaybetti. Bitcoin (BTC), 28 bin dolar seviyelerine düşerken, lider altcoin Ethereum (ETH) da yüzde 7 oranında düşüş kaydetti. Uzun bir süredir düşüş eğiliminde olan Cardano da bir süredir destek bulduğu 0.50 dolar seviyesini kaybetti. Analistlere göre, bu seviye artık dirence dönüştü. ADA  12 saatlik grafikte bir ”ayı flaması formasyonu” oluşturdu. Bir sonraki kritik destek seviyesi 0,39  dolarda bulunuyor. Piyasa aşırı korku bölgesinde yer alırken, ADA’nın kısa vadede toparlanması mümkün görünmüyor. Kritik destek noktasının kaybeden ADA’nın işlem hacmi de düştü. Bu oldukça şaşırtıcı ve mevcut piyasada neredeyse hiç alıcı olmadığını gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), de alarm veriyor. Düşüş devam ederse, RSI tekrar 30 puanın altına düşebilir. Diğer önemli bir teknik veri olan ve varlığın genel eğilim yöünü gösteren MACD, bugün daha düşük bir sinyal veriyor. Alıcıların bir an önce piyasaya gelmesi gerekiyor, aksi takdirde ADA daha düşük seviyelere gerileyebilir.  ADA’nın 2018’deki zirvesi 0,39 dolardı. FXStreet analistlere göre, ADA bir sonraki destek noktasını tutamazsa, 0.17 dolara kadar düşebilir. Ayı piyasasında %95’lik bir düzeltme altcoin’ler için alışılmadık bir durum değil..

Cardano’da Balina Sayısı, Düşüş Kaydetti

100 bin ila 1 milyon ADA  tutan cüzdan sayısındaki son düşüş, Cardano fiyatındaki kötü görünümü ortaya koyuyor. Bu yatırımcı kategorisi, tokenlerini satıyor ve sayıları 11 Mart’tan bu yana 22.807’den 21.100’e düştü. Bu, yüzde 7,9’luk düşüş. Bu durum, yatırımcıların tokenlerini sattığını ve henüz ADA fiyatı konusunda iyimser bir tutum sergilemediğini gösteriyor.
 .
Popüler YouTube kanalı Coin Bureau’nun ev sahibi, Cardano (ADA)’nun gelecekteki fiyat hareketine dair önemli açıklamalar yaptı. Cardano’nun fiyatının ne kadar yükselebileceği konusunda tahmin yürüten analist, bunun ekossitemin gelecekteki gelişmelerine bağlı olacağını iddia etti.  Analist, “ADA’nın uzun vadede ne kadar yükseğe çıkabileceği nihayetinde Cardano’nun yaklaşmakta olan kilometre taşlarına bağlı.” ifadelerini kullandı.

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!