banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasaya Güncel Bakış: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Piyasaya Güncel Bakış: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Piyasaya Güncel Bakış: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?
Piyasaya Güncel Bakış: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve altcoin’lerde son durum ve güncel seviyeler

09:19
22 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yaşanan son düşüşlerin ardından 30.000 dolarlık seviyenin altına geriledi. BTC, 30.000 doların üzerinde bir artış başlatmak için mücadelesine devam ediyor ancak bir süredir başarılı olamadı. Öte yandan Bitcoin’in bir süredir 28.500 – 30.500 dolar aralığında hareket etmesiyle nedeniyle altcoin‘lerde yatay bir seviyeden işlem görmeye devam ediyor. İşte Bitcoin ve altcoin’lerde son durum ve güncel seviyeler.

Bitcoin (BTC) Düşüşten KurtulamıyorAltcoin’lerde Son Durum Bitcoin (BTC) Düşüşten Kurtulamıyor Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bir süre önce Terra (LUNA) ve UST krizi nedeniyle kripto para piyasasında yaşanan çöküşün ardından 26.700 dolar seviyelerine kadar bir düşüş yaşadı. Bitcoin yaşanan bu düşüşün ardından bir süredir kayıpları geri kazanmaya çalışıyor ancak henüz başarılı olabilmiş değil. Öyle ki lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 26.700 dolar seviyesine bir düşüş başlattıktan sonra 28.500 dolar seviyesi ile 30.500 dolar seviyesinin arasında işlem gördü. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.30 artışla 29.373 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Altcoin’lerde Son Durum Amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin’de yaşanan düşüşle birlikte altcoin‘lerin pek çoğu büyük çöküşlerle karşı karşıya kaldı. Öyle ki piyasa değeri bakımından dünyanın ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH), 2.000 dolar seviyesinin de altına geriledi. Ethereum‘da Bitcoin’le benzer şekilde bir süredir sabit bir aralıkta işlem görmeye devam ediyor. Popüler altcoin zaman zaman yukarı yönlü bir artış başlatıp 2.000 dolarlık seviyenin üzerine çıkmayı başarsa da bu artış uzun sürmüyor ve yeniden bu seviyenin altına geriliyor. Ethereum (ETH) İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.32 artışla 1.971 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor. İlk 10’daki diğer kripto para birimlerine baktığımızda ise durum şu şekilde; Binance Coin (BNB), son 24 saatte %3.55’lik bir artışla 314 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ederken, Ripple (XRP) son 24 saatte %0.57’lik bir artışla 0.41 dolardan, Cardano (ADA) son 24 saatte %0.80’lik artışla 0.52 dolardan, Solana (SOL) son 24 saatte %0.90’lık artışla 50 dolardan ve Dogecoin (DOGE) son 24 saatte %0.20’lik artışla 0.084 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!