banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Elon Musk’tan Kritik Twitter Açıklaması: Yüzde 5!

Elon Musk’tan Kritik Twitter Açıklaması: Yüzde 5!

Elon Musk’tan Kritik Twitter Açıklaması: Yüzde 5!
Elon Musk’tan Kritik Twitter Açıklaması: Yüzde 5!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma süreci, yılan hikayesine döndü. Milyarder, sürece dair çarpıcı açıklama yaptı.  

15:10
20 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Tesla’nın CEO’su ve kurucusu Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma süreci, yılan hikayesine dönerken, milyarderden yeni açıklamalar geldi.

Elon Musk, Odak Noktasını AçıkladıTwitter’ı  Alma Süreci, Çıkmaz Girdi! Elon Musk, Odak Noktasını Açıkladı Elon Musk, bugün paylaştığı tweet’te artık Twitter’ı satın almaya odaklanmadığını söyledi. Dogecoin savunucusu, bu süreç için daha fazla kafa yormadığını ve zamanının sadece %5’inden daha azını Twitter anlaşmasına ayırdığını belirtti. Musk, asıl odak noktasının Tesla olduğunu vurguladı ve şu açıklamayı yaptı:

Açık olmak gerekirse, zamanımın %5’inden daha azını Twitter’ı satın alma sürecine harcıyorum. Bu, roket bilimi değil! Dün Giga Texas!, bugün Starbase! Tesla, 7/24 aklımda.

Tesla patronu, paylaştığı tweet’te bir de komik bir resme yer verdi. Söz konusu resimde, kız arkadaşıyla yürüyen bir erkeğin yanlarından geçen güzel bir bayana bakması yer alıyor. Musk, fotoğraftaki erkeği kendisi, yanındaki bayanı Tesla ve yanlarından geçen diğer bayanı da Twitter olarak nitelendirdi. Fotoğrafa yorum yapan Musk, “Yani durum, aşağıdaki gibi görünebilir ama doğru değil” ifadesini kullandı. Musk, bu resimle asıl odak noktasının Twitter değil Tesla olduğuna dikakt çekti. Twitter’ı  Alma Süreci, Çıkmaz Girdi! Twitter yönetim kurulu, sosyal medya şirketini Musk’a satmayı kabul ettiğinden beri, tün dünyanın gözü Elon Musk’tan gelecek nihai kararda. Ancak Binance dahil birkaç şirketin anlaşmayı finanse etmek için yaptığı yatırımlar dışında pek bir ilerleme kaydedilmedi. Musk, bu hafta Salı günü Twitter anlaşmasının şirketin CEO’sunun platformdaki bot faaliyetlerinin kapsamını gösterene kadar ilerlemeyeceğini açıkladı. Bu durum, takipçilerini şok etti. Musk, Twitter CEO’sunun botların sosyal medya platformundaki tüm hesapların sadece %5’ini kontrol ettiği iddiasının aksine, aslında bu oranın %20 olduğunu iddia etti. Elon Musk, Twitter anlaşmasının daha önce kabul edilen 44 milyar dolardan daha düşük bir miktara yeniden müzakere edilmesinin söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi. Botların Twitter hesaplarının %20’sini oluşturduğu yönündeki son iddiaları,  birkaç saat sonra şirketin hisselerinin fiyatını %19 oranında düşürdü. Musk’ın daha önce Twitter’ı satın almak istemesinin nedenlerinden birinin botları ve dolandırıcıları ortadan kaldırmak olduğunu açıklanmıştı. Geçen hafta, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Elon Musk‘ın Twitter’ı satın almasının en büyük sonucunun belirli bir politika değişikliği değil, kullanıcıların davranışlarındaki bir değişiklik olabileceğini söylemişti. Buterin, Elon Musk’ın destekçilerinin büyük çapta moral kazanacağını, onu eleştirenlerin ise platformda büyük olasılıkla ötekileştirilmiş hissedeceğini iddia etmişti. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!