banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu Altcoin’e Dikkat: Günlük 2.000 Yeni Yatırımcı!

Bu Altcoin’e Dikkat: Günlük 2.000 Yeni Yatırımcı!

Bu Altcoin’e Dikkat: Günlük 2.000 Yeni Yatırımcı!
Bu Altcoin’e Dikkat: Günlük 2.000 Yeni Yatırımcı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasalardaki oynaklık devam ederken günlük 2.000 yeni yatırımcı kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken altcoin hangisi?

15:50
20 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Cardano’nun kripto para birimi olan ADA’nın, Eylül 2021 tarihinde yaşadığı fiyatındaki ciddi artışından bu yana büyümesinin devam ettiği öne sürüldü.

Günlük 2.000 Yeni KullanıcıADA Tabanlı 400 Proje Günlük 2.000 Yeni Kullanıcı Yapılan araştırmalara göre, ADA’nın yaşadığı büyüme ile yeni özellikleri ve güncellemeleriyle son bir ay içerisinde her gün 2.000’den fazla yeni yatırımcı kazandığı ifade ediliyor. Bir araştırma firması tarafından elde edilen verilere göre, 19 Nisan tarihinde 3.268.890 Cardano yatırımcısı bulunurken  bu sayının 19 Mayıs tarihinde  3.339.101 seviyelerine ulaştığı belirtiliyor. Yaşanan bu ciddi artışın ardından kripto para biriminin belirtilen iki tarih arasında günlük 2.340 ortalama ile  toplam 70.211 yeni kullanıcıya ulaştığı belirtiyor. Bununla birlikte Cardano’nun balina işlemleri, önde gelen yatırımcıların düşüşten faydalanarak yapmış olduğu satın almalar neticesinde 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştığı iddia ediliyor. ADA’nın özellikle büyük ülkelerden gördüğü ilginin sonucu olarak değeri 100.000 doları aşan 1.085 farklı işlem yapıldığı açıklanan veriler arasında bulunduğu ifade ediliyor. Öte yandan Cardano balinalarının durumu hakkında, en aktif oldukları zaman dilimi olarak 13 Mayıs tarihini işaret eden uzmanlar, 12 Mayıs’ta yaşadığı ciddi değer kaybının ardından fiyatının 0.40 dolar seviyelerine gerilemesiyle Ocak ayından bu yana en yüksek balina işlemleri seviyelerine geldiği belirtiliyor. Yanı sıra Cardano’nun hafta da 70’in üzerinde akıllı sözleşmeyi bünyesine ekleyerek kendisini kripto para dünyasında daha ileriye götürmeyi planladığı iddia ediliyor. ADA Tabanlı 400 Proje Cardano’nun şimdi ise işlem hacmini ve likiditeyi önemli ölçüde artırmak amacıyla Haziran 2022’de gerçekleşmesi planlanan “hardfork” etkinliğine hazırlandığı öne sürüldü. Bununla birlikte bir analiz firmasının açıkladığı verilerde, ADA’nın Şubat ayında cüzdan sahiplerinin sayısını 3 milyonun üzerine çıkarmasının ardından ayın sonlarına doğru bünyesine 400 yeni Cardano tabanlı proje ve yaklaşık 100.000 yeni cüzdan eklediğini belirtiyor. Cardano bu yazı kaleme alındığında 0,53 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!