banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dogecoin (DOGE) İçin Detaylı Yorum! DOGE Hedef Fiyat!

Dogecoin (DOGE) İçin Detaylı Yorum! DOGE Hedef Fiyat!

Dogecoin (DOGE) İçin Detaylı Yorum! DOGE Hedef Fiyat!
Dogecoin (DOGE) İçin Detaylı Yorum! DOGE Hedef Fiyat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük meme coin, Elon Musk’ın gözdesi Dogecoin kısa vadede nasıl bir performans gösterecek? DOGE yatırımcıları bu fırsatı değerlendirebilir.

00:40
19 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Dogecoin yatırımcıları bundan yaklaşık 1 sene önce SNL ŞOV öncesinde fiyatın 1 dolara ulaşmasını hayal ediyordu. Bu hedefe fazlasıyla yaklaşılmıştı. Ancak Elon Musk’ın şov programındaki baltalamaları sebebiyle coşku erken bitti. Musk, Dogecoin’in 0,70 dolar seviyelerine ulaşmasını sağladı ve zirvede sevimli Dogecoin’in elini bırakarak uçurumdan yuvarlanmasına sebep oldu.

Dogecoin (DOGE) YorumDOGE Hedef Fiyat! Dogecoin (DOGE) Yorum Dogecoin, Kasım ayından bu yana amansız bir düşüş trendinde bulunuyor. Bitcoin de Kasım ayından bu yana düşüş eğilimindeyken, Ocak ayından Mart ayının sonlarına kadar olan zaman dilimi BTC için yükseliş hareketinin mümkün olduğunu gösterdi. Dogecoin, aynı zaman diliminde 0,14 ve 0,16 dolar direnç seviyelerinin altına düştüğü için böyle bir olasılık göstermedi. İleriye dönük olarak, Dogecoin yatırımcılarının, kripto paranın grafiklerde güçlü bir düşüş yapısına sahip olduğunu ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kayıp görülebileceğini bilmeleri gerekiyor. DOGE’nin Kasım ve Aralık aylarında 0,34 dolardan 0,131 dolara düşmesine bağlı olarak bir dizi Fibonacci düzeltme seviyesi (sarı) çizildi. Son beş ayda sırasıyla 0,21 dolar ve 0,18 dolar olan hem %38,2 hem de %23,6 geri çekilme seviyelerinin direnç olarak hareket ettiği görülebilir. DOGE Hedef Fiyat! DOGE‘nin yukarıda bahsettiğimiz iki geri çekilme seviyesini geçememesi, eğilimin kesin olarak aşağıya yöneldiğini gösterdi. Ayrıca, her rette, günlük mumun üst fitilleri uzundu, bu da alıcıların fiyatları yukarı çekme çabalarında gittikçe güç kaybettiğini doğruluyor. Mayıs ayının başlarında, fiyat 0.125 dolar desteğinin altına düştü ve 0,08 dolar destek seviyesinde geçici bir mola vermeden önce %35 daha düşmeye devam etti. Günlük grafikteki RSI, Mart ortasındaki ralli dışında son altı ayın en iyi bölümünde nötr 50 çizgisinin altında kaldı. Yazı hazırlandığı sırada RSI güçlü düşüş momentumuna işaret ederek 34 seviyesinde bulunuyordu. Eğer kısa vadede 40’ın üzerine çıkabilirse zayıflayan bir düşüş baskısına işaret eder. Fakat ona da Bitcoin’in izin vermesi pek mümkün görünmüyor. A/D göstergesi, 2022’deki birden fazla satış dalgasına yanıt olarak grafiklerde daha da düştü ve önemli bir talep henüz görünür değil. Göstergeler sıkı bir şekilde ayılar lehine ve eğer 0,08 doların altında kapanışlar görürsek 0,05 dolar destek alanı ilk durak olacaktır. Eğer yatırımcılar 0,11 ve 0,12 dolar aralığında anlık hareketlenmeler görürse iyi bir satış fırsatı yakalamış olurlar. Teknik analiz size gelecekten haber vermez, olasılıkları ve ağır basan ihtimalleri anlatır. Büyük bir haberle fiyat aniden 1 dolara da ulaşabilir, ancak olasılıklar “olağan” senaryoda düşüşe işaret ediyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!