banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD’li İş İnsanı, Mart 2020’ye İşaret Etti: Teknik Görünüm, Bitcoin Adına Hangi Yöne İşaret Ediyor?

ABD’li İş İnsanı, Mart 2020’ye İşaret Etti: Teknik Görünüm, Bitcoin Adına Hangi Yöne İşaret Ediyor?

Amazon’un Hamlesi Bitcoin (BTC) Ve Altcoinlere Nefes Aldırdı!
Amazon’un Hamlesi Bitcoin (BTC) Ve Altcoinlere Nefes Aldırdı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Vision’ın kurucusu Raoul Pal, Bitcoin’in Mart 2020’deki teknik görünüme işaret etti ve kripto para piyasasındaki yükseliş beklentisini dile getirdi.

11:30
18 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Real Vision’ın kurucusu Raoul Pal, yakın tarihte katılım sağladığı bir yayında kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendirdi. ABD’li iş insanı Pal, Mart 2020’deki teknik görünüme işaret etti ve teknik görünümün lider kripto para birimi Bitcoin adına yükseliş sinyalleri verdiğini savunarak BTC’nin kısa vadede 35.000 dolar fiyat seviyelerine varan yükseliş hareketlerini başlatabileceğine yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Real Vision Kurucusu Raoul Pal, Teknik Görünüme İşaret EttiBitcoin (BTC), 30.000 Doların Altına Geriledi Real Vision Kurucusu Raoul Pal, Teknik Görünüme İşaret Etti Real Vision kurucusu ABD’li iş insanı Raoul Pal, lider kripto para birimi Bitcoin’in Mart 2020 tarihindeki teknik görünümü ile benzer bir teknik görünüme sahip olduğunu savundu ve BTC adına ilerleyen aylar için yükseliş beklentisi olduğunu dile getirdi. Pal, Bitcoin’in kısa vadede 35.000 dolar fiyat seviyelerine varan yükseliş hareketini başlatabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı. Ek olarak Raoul Pal Rusya-Ukrayna savaşı, FED’in faiz arttırımı ve parasal sıkılaştırma politikaları, UST krizi gibi kripto para piyasasında düşüş yönlü fiyat hareketlerini tetikleyebilecek pek çok faktöre rağmen kripto para piyasasının nispeten güçlü kalabildiğini de ifadelerine ekledi. Bitcoin (BTC), 30.000 Doların Altına Geriledi Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde kaydetmeye başladığı düşüş hareketleri ile birlikte yeniden 30.000 dolar fiyat seviyelerinin altına geriledi. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, Bitcoin’in 30.000 doların altına gerilemesinin ardından değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 2.040 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,34 trilyon dolara geriledi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!