banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. WhaleStats Açıkladı: Ethereum Balinaları Chainlink (LINK) ve Bu 3 DeFi Altcoin’ini Biriktiriyor

WhaleStats Açıkladı: Ethereum Balinaları Chainlink (LINK) ve Bu 3 DeFi Altcoin’ini Biriktiriyor

WhaleStats Açıkladı: Ethereum Balinaları Chainlink (LINK) ve Bu 3 DeFi Altcoin’ini Biriktiriyor
WhaleStats Açıkladı: Ethereum Balinaları Chainlink (LINK) ve Bu 3 DeFi Altcoin’ini Biriktiriyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev Ethereum balinaları, kripto para piyasasıda yaşanan son düşüşlerin ardından Chainlink (LINK) ve bu 3 altcoin’e odaklandı.

11:00
18 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Var olan en büyük Ethereum (ETH) balinaları, kripto piyasaları istikrar belirtileri gösterdiğinden, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK) ve merkezi olmayan finans (DeFi) altcoin’leri biriktiriyor.

Ethereum Balinaları Bu Altcoin’leri BiriktiriyorUSDC ve USDT’ye İlgi Büyük Ethereum Balinaları Bu Altcoin’leri Biriktiriyor Önde gelen bir balina izleme platformu olan WhaleStats‘a göre, en iyi 100 Ethereum balinası şu anda en çok üç stabilcoin ve yarım düzineden fazla altcoin ile ilgileniyor. Öyle ki popüler altcoin Chainlink, balinaların 130 LINK token’ı için ortalama 990 dolarlık satın alımıyla listede yedinci sırada karşımıza çıkıyor. Ethereum balinaları, özellikle kripto ödünç platformu NEXO ve geliştiricilerin sentetik varlıklar oluşturmasına izin vermek için tasarlanmış bir platform olan UMA olmak üzere DeFi sektörüne geri dönüyor. Listede sekizinci sırada, ABD dolarına bire bir sabitlenmek üzere tasarlanmış bir stabilcoin olan DAI‘yi destekleyen bir yönetişim token’ı olan Ethereum-token Maker (MKR) yer alıyor. Öyle ki dev Ethereum (ETH) balinaları, 855 dolar karşılığında ortalama 0,55 MKR satın alıyor. Stabilcoin odaklı merkezi olmayan borsa Curve Finance‘in (CRV) yönetişim token’ı, her balinanın 282 dolar karşılığında ortalama 200 CRV token’ı aldığını gösteriyor ve CRV listede dokuzuncu sırada yer alıyor. Öte yandan ilk 10 içerisinde yer alan bir diğer kripto para birimi, ETH balinalarının 230 dolar karşılığında ortalama 2.499 GALA token’ı aldığı, oyna-kazan blockchain oyun platformu Gala (GALA) olarak karşımıza çıkıyor. USDC ve USDT’ye İlgi Büyük Buna ek olarak, Coinbase ve Bitcoin madencilik şirketi Bitmain’den üyeleri içeren Centre adlı konsorsiyum tarafından yönetilen dolar sabiti stablecoin olan USD Coin (USDC) ve Tether (USDT), ETH balinaları arasında en çok biriken iki sabit para birimi olarak listede yer alıyor.  Bu iki stablecoin’i ise şu anda zor durumdaki algoritmik stablecoin olan TerraUSD (UST) takip ediyor. Ethereum, balinaların 158 ETH token’i biriktirmek için ortalama 336.737 dolar harcamasıyla birlikte listede ikinci sırada yer alıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!