banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Celcius Network CEO’sundan Yatırımcılara Stablecoin Uyarısı!

Celcius Network CEO’sundan Yatırımcılara Stablecoin Uyarısı!

Terra (LUNA)’nın UST’sini Örnek Alan Bu İki Altcoin Yeni Stablecoin Çıkartıyorlar!
Terra (LUNA)’nın UST’sini Örnek Alan Bu İki Altcoin Yeni Stablecoin Çıkartıyorlar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Celcius Network CEO’su, stabil kripto para birimleri ile ilgili düşüncelerini paylaştı ve yatırımcıları uyardı.

09:40
17 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, yakın tarihli bir röportajında tüm stablecoin’lerin aynı şekilde geliştirilmediğini ve tüm stablecoin’lerin istikrarlı varlıklar olarak kabul edilemeyeceğini dile getirdi. Mashinsky’a göre stabil kripto para birimleri, desteklendikleri rezerv varlıklara göre farklı gruplara ayrılıyor.

Celsius Network CEO’sundan Stablecoin AçıklamasıUST Krizi ve Kripto Para Piyasasına Etkisi Celsius Network CEO’sundan Stablecoin Açıklaması Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, UST krizinin ardından yakın tarihli bir röportajında stabil kripto para birimleri ile ilgili düşüncelerini paylaştı ve yatırımcıları uyardı. Tüm stablecoin‘lerin aynı şekilde geliştirilmediğini dile getiren Mashinsky, aynı zamanda tüm stabil kripto para birimlerinin de istikrarlı varlıklar olarak kabul edilemeyeceğini ifade etti. Mashinsky, stabil kripto para birimlerinin desteklendiği rezerv varlıklara göre farklı gruplara ayrıldığını ve stabil kripto para birimlerinde üç farklı gruplandırmanın söz konusu olduğunu belirtti. UST krizine vurgu yapan ve algoritmik stablecoin’lerin bir risk oluşturduğunu ifade eden Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, teminatlandırılmış stabil kripto para birimlerinin UST krizinden etkilenmediğini söyledi. UST Krizi ve Kripto Para Piyasasına Etkisi Terra blokzincirinin stabil kripto para birimi UST‘nin geçen hafta 1 doların altına gerilemesi ve LUNA’nın oldukça büyük ölçekli değer kayıpları kaydetmesi ile birlikte kripto para piyasasında güçlü bir satış baskısı oluştu. Bitcoin (BTC), 24.500 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi ve kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, yüksek oranlı değer kayıpları kaydetti. Ancak Bitcoin (BTC), 24.500 dolar fiyat seviyelerine gerilemesinin ardından yeniden yükseliş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı ve günün erken saatlerinde yeniden 30.000 dolar fiyat seviyelerini aştı. Bitcoin’in yeniden 30.000 doları aşması ile birlikte kripto para piyasası da kısmi bir toparlanma sürecine girdi. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde, düşük oranlı değer artışları kaydedilmeye başlandı. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!