banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Veriler İlgi Çekici: Shiba İle İlgili Pozitif Gelişme!

Veriler İlgi Çekici: Shiba İle İlgili Pozitif Gelişme!

Veriler İlgi Çekici: Shiba İle İlgili Pozitif Gelişme!
Veriler İlgi Çekici: Shiba İle İlgili Pozitif Gelişme!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri ara ara yükseliş sinyalleri verse de genel olarak hala bir düşüş ivmesinde işlem görmeye devam ediyor. 

14:19
16 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para birimleri ara ara yükseliş sinyalleri verse de genel olarak hala bir düşüş ivmesinde işlem görmeye devam ediyor. Ancak bu düşüşler yatırımcıların alım yapmasını engellemiyor ve hatta Shiba Inu’ya (SHIB) olan ilgi artıyor.

Yeni SHIB YatırımcılarıShiba ve DOGE Fiyatı Yeni SHIB Yatırımcıları Elde edilen bilgilere göre piyasa değeri bakımından en büyük ikinci şaka coin olan Shiba, 10 mayıs’ta bu yana 15.000’den fazla yeni yatırımcıyı kendisine çekti. Dolayısıyla fiyatlarda düşüşlerin yaşandığı son bir hafta içinde gözle görülür miktarda yatırımcı SHIB sahiplerinin arasına katıldı. Yapılan açıklamalara göre 10 Mayıs’ta Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1.146.848’di. Buna karşılık 16 Mayıs’ta CoinMarketCap’ten elde edilen bilgilere göre Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1.161.805’e yükseldi. Öte yandan 17 Nisan itibariyle 1.132.280 Shiba yatırımcısı bulunuyordu. Son verilere bakıldığında ise 1 ay içinde Shiba’nın yeni 30.000 yatırımcıyı kendisine çektiği ifade edilebilir. Yani aslında fiyat düştükçe Shiba alanların sayısı artıyor ve bu da yatırımcıların düşüşleri bir satın alma fırsatı olarak gördüklerini gösteriyor. Shiba ve DOGE Fiyatı Bu olumlu gelişmeye rağmen hem Shiba hem Dogecoin fiyatı son 1 haftada gözle görülür düşüşler yaşadı. Yazının kaleme alındığı an itibari ile Shiba 0,000012 dolardan işlem görürken DOGE de 0,087 dolardan işlem görüyor. Bunun  yanında Dogecoin son 1 haftada %28 düşüş yaşarken Shiba’nın yüzde 30 oranında değer kaybettiği görülüyor. Ayrıca bu noktada iki kripto para biriminin piyasa değerlerinin de düştüğünü ifade etmek gerekiyor. Analistlere göre iki kripto para biriminin de yükselişe geçebilmesi için öncelikle genel kripto para piyasasının toparlanması gerekiyor. Dolayısıyla yatırımcıların bir süre daha temkinli şekilde hareket etmelerinde fayda var. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!