banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Terra’nın TerraUSD (UST)’si ve LUNA’sından Sonra Bir Sonraki Hedef Bu Altcoin mi?

Terra’nın TerraUSD (UST)’si ve LUNA’sından Sonra Bir Sonraki Hedef Bu Altcoin mi?

Terra’nın TerraUSD (UST)’si ve LUNA’sından Sonra Bir Sonraki Hedef Bu Altcoin mi?
Terra’nın TerraUSD (UST)’si ve LUNA’sından Sonra Bir Sonraki Hedef Bu Altcoin mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu altcoinin kurucusu, Terra’nın LUNA’sı ve UST’sinden sonra bir sonraki hedefin kendi projesi olduğunu söylüyor ve planını açıklıyor.

17:02
11 Mayıs 2022

TRON (TRX)’in kurucusu Justin Sun, Terra’nın LUNA’sı ve UST’sinden sonra bir sonraki hedefin TRX olduğunu söylüyor. Terra’nın geçtiğimiz günlerde dolara sabitini yitiren UST ile ilgili gündem olmasından sonra Justin Sun, LUNA’nın da etkilenmesiyle bir sonraki hedefin TRON (TRX) olduğunu savunuyor. Bu süreçte Sun, gerekli önlemleri alacağını da bildiriyor.

UST ve LUNAYaşananların TRX’e Etkisi UST ve LUNA Sun, potansiyel saldırılara yönelik mücadele için TRON DAO rezervinin 2 milyar dolarlık bir sermaye ayıracağını güvence ediyor. Yaşananlara bakıldığında UST ve LUNA’nın ciddi bir kayıpta olduğu görülüyor. Dolayısıyla diğer altcoinler, aynı sonu yaşamamak adına endişe ediyor. UST, bu süreçte dolar sabitini kaybederek yaklaşık 0,4 dolardan işlem görüyor. Terra’nın CEO’su Do Kwon, bu sabiti tekrar kazanabilmek adına UST arzını artırmayı planlıyor. LUNA ise, UST’ye algoritmik olarak bağlı olduğundan daha büyük kayıplar yaşayarak bu yazı yazılırken son 24 saatteki %95’e yakın düşüşüyle yaklaşık 1,84 dolardan işlem görüyor. UST arzının sağlanması için LUNA’nın yakılması gerekiyor ve Kwon, bunun için önce LUNA token basılmasını hızlandıracaklarını sonrasında ise LUNA yakarak UST arzını sağlayacaklarını açıklıyor. Yaşananların TRX’e Etkisi

#TRX funding rate on @binance is -0.3448%, which means -1.0344% per day, -377.556% APR. pic.twitter.com/T1mZxW3WB0

— H.E. Justin Sun 🅣🌞🇬🇩 (@justinsuntron) May 11, 2022

Do Kwon’un bu planından sonra Sun, Terra ile benzer algoritmik çalışma biçimine sahip olan TRON’un bir sonraki hedef olmaması için Do Kwon ile aynı paralellikte olmasa da sermaye ayırma planı ile projesini güvence altına almaya çalışıyor. Justin Sun, potansiyel tehdidi Binance’ta TRX’in açığa alınması ile açıklıyor ve bunu engelleyeceklerini belirtiyor.

#USDD remains very stable in today’s market volatility. Current the total cap of #USDD is $271 million and total reserve in @trondaoreserve is $10 billion. pic.twitter.com/c9wwbBGsJx

— H.E. Justin Sun 🅣🌞🇬🇩 (@justinsuntron) May 11, 2022

Ayrıca Sun, USDD’nin UST’nin aksine çok istikrarlı kaldığını ve USDD’nin toplam piyasa değeri olan 271 milyon dolara oranla TRON DAO’nun 10 milyar dolarlık rezervi olduğunu söylüyor. TRX ise, bu süreçte Fed açıklamalarının kriptolara etkisinden sıyrılarak yükseliş ivmesi gösteriyor. Her ne kadar çoğu kripto uzun zamandır hiç yaşanmadığı kadar bir düşüş görse de TRX, bu yazı yazılırken son 24 saatteki %3 kadar artışıyla yaklaşık 0,082 dolardan işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!