banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Terra (LUNA) Alınır Mı? Kripto Paraların Lehman Brothers’ı Mı?

Terra (LUNA) Alınır Mı? Kripto Paraların Lehman Brothers’ı Mı?

Terra (LUNA) Alınır Mı? Kripto Paraların Lehman Brothers’ı Mı?
Terra (LUNA) Alınır Mı? Kripto Paraların Lehman Brothers’ı Mı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para topluluğunun Terra’ya öfkesi devam ediyor. Peki LUNA mevcut seviyelerden alınır mı?

18:30
10 Mayıs 2022

Kripto para topluluğu dün akşam saatlerinden itibaren yaşananlar sebebiyle Terra (LUNA)’ya karşı mesafeli görünüyor. Algoritmik stablecoini UST’nin 0,98 doların altına düşmesiyle hafta sonu zaten korkunun fitili ateşlenmişti. Akşam saatlerinde ise 0,9 dolara kadar düşen UST yatırımcılardaki korkuyu daha da artırdı.

Kripto Paraların Lehman Brothers’ı Mı?Terra (LUNA) Alınır Mı? Kripto Paraların Lehman Brothers’ı Mı? Dün akşam Terra’ya öfke yağdı. Kripto para topluluğunun bazı üyeleri, Terra’nın ekosisteminde ortaya çıkan kaosu Lehman Brothers’ın çöküşüne benzetti. Terra’nın algoritmik stablecoini TerraUSD (UST) ABD dolarına sabitlenmesini kaybetti ve 0,79 dolara düştü. Hatta bu gecenin erken saatlerinde 0,6 dolara kadar indi.

2008 ABD krizinde birkaç kurbana ihtiyaç vardı. Lehman Brothers bu kurban oldu.

Luna Foundation Guard (LFG) daha sonra, LUNA’yı UST ile eşit duruma getirmek amacıyla Bitcoin rezervlerini satmaya devam etti. Zaten düşüş yaşayan Bitcoin önemli bir darbeyi de buradan aldı. Piyasa katılımcıları, yaşanan olaya tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi. Larry Cermak (@lawmaster)

“Jump, Alameda vb.’nin UST‘yi “kurtarmak” için 2 milyar dolar daha sağladığı hakkında yayılan bir söylenti var. Bu söylenti doğru olsun ya da olmasın, işleri gerçekten zor. Buradaki en büyük soru, mucize eseri 1 dolara çıkarsalar bile, güveni yeniden nasıl tesis edecekler?”

Mudit Gupta (@Mudit__Gupta)

“LFG şu anda Lehman Brothers’a çok benziyor. Almeda, Warren Buffett ve Jump, AIG’nin yönüne gidebilir. 2022 mali krizinin LFG adlı kuruluş tarafından yönetilen bir dijital parayla tetikleneceğini kim bilebilirdi?”

Ve daha buna benzer sayısız yorum. Terra (LUNA) Alınır Mı? Terra’ya yeniden güvenebilir miyiz? İki sorunun da cevabı tam olarak bu, sosyal medyada bir kullanıcı tam olarak şunları söyledi;

“Bu nasıl biterse bitsin, insanların UST’yi yeniden merkezi olmayan olarak adlandırmasını istemiyorum. Sahip olduğu küçük teminat desteği bile şeffaf değil ve tek bir merkezden kontrol ediliyor. İsteğe bağlı açık piyasa işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılır. Bu Fed’den 10 kat daha kötü”.

The Last Block’un kurucusu Alexandre Lores, “Uçucu varlıklarla destekleyerek istikrarlı bir varlık yaratma konsepti tamamen çılgınca görünüyor” dedi. Sosyal medya bunlara benzer sayısız yorumla dolu, tüm bunlar oluyorken sakin kalmak daha kazançlı çıkmanıza sebep olabilir. UST büyük ihtimalle yeniden 1 dolar sabitini kazanacak, ancak insanlar ona eskisi kadar alaka gösterecek mi? Şimdilik bu sorunun cevabı hayır gibi görünüyor. Belki de TRON tarafından piyasaya sürülen stablecoinin popülerliği bu sayede artar? Peki ya bu süreçte Justin Sun’ın bir etkisi varsa? Tüm bunları bize zaman gösterecek. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!