banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Samsung, Kendi Metaverse’ünü Yaratacak

Samsung, Kendi Metaverse’ünü Yaratacak

Samsung, Kendi Metaverse’ünü Yaratacak
Samsung, Kendi Metaverse’ünü Yaratacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung Electronics, kendi metaverse’ünü inşa etmeye başladı.

Samsung yöneticisi Han Jong Hee, şirketin kendi metaverse’ünü yaratmak için çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Yönetici, açıklamayı Mart ayında gerçekleştirilen bir hissedarlar toplantısında yaptı. Hee’ye göre metaverse, Samsung’un büyümesi için yeni itici bir güç olacak.

Samsung, oluşturacağı metaverse ile birlikte metaverse ile ilgili teknolojilerin araştırma ve geliştirilmesine hız verdi. Şirket, sanal dünyada en çok büyüyen teknoloji firmaları arasında yer almak istiyor.

Güney Kore merkezli şirketin başkan yardımcısı, Samsung çalışanlarıyla da bu konu hakkında konuşarak, şirketin kendi metaverse’ünü piyasaya sürmek için girişimlere başladığını doğruladı.

Yonhap haber ajansına göre, Hee personellere şunları söyledi:

“Samsung’un metaverse versiyonunu meydana getireceğiz. Lütfen yeni fikirler üreterek, bunları gerçekleştirmemiz konusunda bize yardımcı olun. Müşterilerin yeni deneyimleri yaşamalarını sağlamak için metaverse cihazlarını ve çözümlerini piyasaya süreceğiz”

Hee ayrıca, Samsung’un metaverse lansmanını dört gözle beklemeleri gerektiğini ifade etti.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!