banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu (SHIB) Gelişmeleri: Cüzdan Sayısı Artışı ve Satın Alım Bölgesi Sinyalleri!

Shiba Inu (SHIB) Gelişmeleri: Cüzdan Sayısı Artışı ve Satın Alım Bölgesi Sinyalleri!

Shiba Inu (SHIB) Gelişmeleri: Cüzdan Sayısı Artışı ve Satın Alım Bölgesi Sinyalleri!
Shiba Inu (SHIB) Gelişmeleri: Cüzdan Sayısı Artışı ve Satın Alım Bölgesi Sinyalleri!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin Shiba Inu, cüzdan sayısındaki artış ve fiyatının ulaştığı önemli destek seviyesiyle satın alım bölgesinde olduğunu gösteriyor.

16:50
9 Mayıs 2022

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB), bu ayın başından bari yani 9 günlük süreçte 7.000 yeni sahip kazanıyor. Bir balina hareketi izleme platformu olan WhaleStats, içinde SHIB bulunan cüzdanların sayısının 1.146.486’ya ulaştığını bildiriyor. Bu, direkt olarak SHIB’in fiyatını etkilemese de uzun vadede benimsenme artışı için olumlu bir işaret olarak kabul ediliyor.

SHIB’in Fiyat HareketleriBalinalar Dipten Yararlanıyor SHIB’in Fiyat Hareketleri Bu yazı yazılırken SHIB, son 24 saatteki %11’den fazla düşüşüyle yaklaşık 0,00001657 dolardan işlem görüyor. Doge katili olarak bilinen SHIB, her ne kadar cüzdan sayısında artış görse de düşüş eğiliminden kurtulamıyor. Ayrıca bu fiyat seviyesine düşen SHIB, 2022 içerisinde en düşük seviyesine ulaşıyor. Geldiği noktada SHIB, 0,000017 dolar seviyesinin altındaki destekle uğraşıyor. SHIB, en son Ocak ayında bu destek seviyesinin altına düşmüş ancak sonrasında ise %100’e varan bir yükseliş sergilemişti. Dolayısıyla uzmanlar, günlük RSI’sine bakıldığında SHIB’in kısa vadeli bir ralli yapabileceğini ve muhtemelen ulaştığı fiyatta konsolide olabileceğini belirtiyor. Öte yandan bu düşüş, SHIB’in her ne kadar satın alım için mükemmel bir zamanda olduğunu gösterse de daha büyük düşüşlerin habercisi de olabilir. SHIB, böyle devam ederse 0,000012 dolarlık diğer bir destek direncine kadar inebilir. Balinalar Dipten Yararlanıyor Bu süreçte makro satın alımlarıyla bilinen balinalar, SHIB’in bu fiyat dibinden yararlanıyor ve SHIB tokenını stoklamaya devam ediyor. Hali hazırda 1 trilyon SHIB tokenına sahip olan Ethereum (ETH) balinası Bombur, 1 milyon dolar değerinde 56 milyar adet SHIB satın alarak portföyünü genişletiyor.

🐋 ETH whale “Bombur” just bought 56,946,679,217 $shib ($1,070,028 USD).

Ranked #72 on WhaleStats: https://t.co/3ADbDHwuFu

Transaction: https://t.co/EfsBHDTzup#SHIB #ShibArmy

— WhaleStats – BabyWhale ($BBW) (@WhaleStats) May 8, 2022

Ayrıca Shiba Inu’nun geliştiricisi Shytoshi Kusama, önümüzdeki hafta ve aylarda SHIB ekosistemi için birden fazla heyecan verici gelişmeler olacağını söylüyor. Gelişmelerin ne olacağı bilinmese de SHIB, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 dolardan yaklaşık %80 kadar aşağıda seyrediyor. Fiyatına rağmen SHIB, piyasa değeri açısından en büyük on altıncı kripto para birimi olmaya da devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!