banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin ve Bu 4 Altcoin’e Dikkat: Uzman İsmin Önemli Açıklamaları!

Bitcoin ve Bu 4 Altcoin’e Dikkat: Uzman İsmin Önemli Açıklamaları!

Bitcoin ve Bu 4 Altcoin’e Dikkat: Uzman İsmin Önemli Açıklamaları!
Bitcoin ve Bu 4 Altcoin’e Dikkat: Uzman İsmin Önemli Açıklamaları!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler kripto paralarını değerlendiren Cheeky Crypto kendi görüşlerini paylaşıyor ve bazı önemli noktalara değiniyor.

14:25
9 Mayıs 2022

Kripto para birimleri son günlerde ciddi geri çekilmeler yaşıyor ve analistler de artık daha ciddi verilere odaklanmak gerektiğini düşünüyor. Bu noktada piyasanın popüler kripto paralarını değerlendiren Cheeky Crypto da kendi görüşlerini paylaşıyor.

Bitcoin (BTC)Polkadot (DOT)Chainlink (LINK)Cardano ve VeChain Bitcoin (BTC) Analist ilk olarak lider kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) değerlendiriyor. Şu anda BTC fiyatında olumsuz sinyaller olduğunu ifade eden analist düşüş sonrasında yükselişin geleceğini ifade ediyor. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 33.370 dolar bandında işlem gören BTC’nin 32.000 dolarlık direnci test edebileceği düşünülüyor. Ancak analist yatırımcıların sakin kalmalarını ve panik satışlar yapmamalarını tavsiye ediyor. Polkadot (DOT) Analistin değerlendirdiği ikinci kripto para Polkadot (DOT). Polkadot, yalnızca tokenlerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran ve böylece blok zincirlerinin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren bir proje olarak tanımlanabilir. Analist projenin sağlam bir ekibi olduğunu ve Polkadot’un kurucularından birinin, Ethereum’un kurucu ortaklarından biri olduğunu ifade ediyor. Ayrıca analist Polkadot’un henüz beklenen benimsenmeye ulaşmadığını ve bu sebeple de gelecek vaat ettiğini ifade ediyor. DOT yazının kaleme alındığı an itibari ile 11 dolar üzerinde işlem görüyor. Chainlink (LINK) Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir blok zinciri soyutlama katmanı olarak tanımlanabilir. Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, blok zincirlerinin harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik zincir dışı bilgileri sağlıyor. Analist Chainlink’in hem teknolojisinin hem ekibinin güçlü olduğunu ifade ediyor ve yatırımcıların takibe almasını tavsiye ediyor. LINK yazının yayına hazırlandığı sırada 9,5 dolardan işlem görüyor. Cardano ve VeChain Cardano, bir hisse kanıtı blok zinciri platformu olarak karşımıza çıkıyor ve hedefinin yenilik getirmek olduğu ifade ediliyor. Analist VC tarafındaki yatırımcılar söz konusu olduğunda, gerçek bir benimseme görmeye başlayacağımızı ifade ediyor. Ayrıca yazının kaleme alındığı sırada ADA 0,67 dolardan işlem görüyor ve düşüşler karşısında analist kripto para biriminin güçlü göründüğünü ifade ediyor. Son olarak analist VeChain’in de (VET) gelecek vaat ettiğini dile getiriyor. VET yazının yayına hazırlandığı sırada 0,042 dolardan işlem görüyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!