banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasa Kan Kaybetmeye Devam Ediyor! İşte Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum

Piyasa Kan Kaybetmeye Devam Ediyor! İşte Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum

Piyasa Kan Kaybetmeye Devam Ediyor! İşte Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum
Piyasa Kan Kaybetmeye Devam Ediyor! İşte Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin düşmeye devam ederken altcoin’lerde de büyük değer kayıpları yaşanıyor. İşte Bitcoin ve altcoin’lerde son durum ve güncel seviyeler.

08:37
9 Mayıs 2022

Kripto para piyasası son günlerde bir takım sert düşüşlerle karşı karşıya kaldı. Öyle ki amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin (BTC), sadece bir hafta içerisinde yaklaşık olarak 7.000 dolar değer kaybetti. Altcoin piyasası da bu düşüşten oldukça fazla etkilendi. İşte Bitcoin ve altcoin‘lerde son durum ve güncel seviyeler.

Bitcoin (BTC) Hız Kesmeden DüşüyorAltcoin’lerde Son Durum Ne? Bitcoin (BTC) Hız Kesmeden Düşüyor Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bir süredir kötü performans sergilemeye devam ediyor. Öyle ki lider kripto para birimi, geçtiğimi hafta içerisinde neredeyse 40.000 dolar civarında işlem görürken bugün itibarıyla bu seviyenin yaklaşık olarak 7.000 dolar altına kadar gerilemiş durumda. Öyle ki Bitcoin, Fed faiz kararının açıklanmasının ardından yukarı yönlü bir ivme kazandı ve fiyat 40.000 dolar seviyesinin de üzerine yükseldi. Ancak Bitcoin’deki bu artış uzun sürmedi ve fiyat daha sonra yeniden düşüşe geçti. Gün geçtikçe BTC değer kaybetmeye devam etti ve bugün itibarıyla ise 33.247 dolar seviyesine kadar gerileme kaydetti. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.36’lık bir düşüşle 33.630 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Öte yandan Bitcoin, son bir haftada %13.6’lık bir değer kaybı yaşadı. Altcoin’lerde Son Durum Ne? Lider kripto para birimi Bitcoin’in çöküşe geçmesiyle birlikte altcoin piyasası da bu düşüşten büyük ölçüde etkilendi. Öyle ki BTC’in 33.250 dolar seviyelerine kadar gerilediği bu dönemde altcoin piyasasının neredeyse tamamı kırmızı yakmış durumda. İlk olarak piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum‘a (ETH) baktığımızda, popüler altcoin geçtiğimiz hafta işlem gördüğü seviyenin %14 altında işlem görüyor. Ethereum, geçtiğimiz hafta içerisinde 2.900 dolar seviyesinin üzerinde işlem görürken yaşanan düşüşlerle birlikte bugün itibarıyla 2.420 dolar seviyesine kadar geriledi. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %3.43’lÜk bir düşüşle 2.457 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor. İlk 10’daki diğer kripto para birimlerine baktığımızda ise durum şu şekilde; Binance Coin (BNB), son 24 saatte %2.90’lık bir düşüşle 348 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ederken, Ripple (XRP) son 24 saatte %0.71’lik bir düşüşle 0.56 dolardan, Solana (SOL) son 24 saatte %3.55’lik düşüşle 74.9 dolardan, Cardano (ADA) son 24 saatte %4.50’lik düşüşle 0.70 dolardan, Terra (LUNA) son 24 saatte %4’lük düşüşle 62.5 dolardan ve Dogecoin (DOGE) son 24 saatte %2.37’lik düşüşle 0.1223 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!