banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Colorado, Sermaye Finansmanında Menkul Kıymet Tokenlarına Bakan Tasarıyı Geliştiriyor

Colorado, Sermaye Finansmanında Menkul Kıymet Tokenlarına Bakan Tasarıyı Geliştiriyor

Colorado, Sermaye Finansmanında Menkul Kıymet Tokenlarına Bakan Tasarıyı Geliştiriyor
Colorado, Sermaye Finansmanında Menkul Kıymet Tokenlarına Bakan Tasarıyı Geliştiriyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin Colorado eyaleti milletvekilleri, eyaletin sermaye finansmanında menkul kıymet tokenlarından yararlanmasını öneren tasarıyı geliştiriyor. 

Colorado eyaleti, kripto varlık hamlelerini sürdürüyor. Bunlardan sonuncusu, bu yılın başlarında sunulan ve eyalet için sermaye toplamada menkul kıymet tokenlarına bakan yasa tasarısınında ilerleme kaydetmesi oldu. Eğer mevzuat kabul edilirse, bu tür kullanıma ilişkin bir çalışma onaylanmış olacak. 

Tasarıya ilişkin olarak şu ifadeler yer aldı: Tasarı “eyalet saymanının, eyalet sermayesi finansmanı için menkul kıymet tokenı teklifleri kullanmasının fizibilitesini incelemesini ve eyalet sermaye finansmanının menkul kıymet tokenı tekliflerinin kullanımının ne ölçüde eyaletin çıkarına olacağını belirlemesini gerektirir.”

Tasarı ilk olarak Şubat ayında sunuldu ve Mart ortasında ise geçti. Daha sonra Temsilciler Meclisi’ne gönderilen tasarı, Meclis Ödenekleri Komitesi’nin 5 Mayıs’ta yaptığı eylemler de dahil olmak üzere değiştirildi ve geliştirildi. 

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!