banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist, FED Faiz Kararına Saatler Kala Bitcoin Adına Kritik Seviyelere İşaret Etti!

Analist, FED Faiz Kararına Saatler Kala Bitcoin Adına Kritik Seviyelere İşaret Etti!

Teknik Analiz: BTT, HOLO ve MANA Grafikleri! Destek Bölgelerine Dikkat!
Teknik Analiz: BTT, HOLO ve MANA Grafikleri! Destek Bölgelerine Dikkat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti, Bitcoin adına kısa vadede kritik rol oynayabilecek fiyat seviyelerine işaret etti.

17:15
4 Mayıs 2022

Pentoshi kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, bugün Türkiye saati ile açıklanacak FED faiz kararına işaret etti ve kripto para piyasasındaki teknik görünümü değerlendirdi.

Analist, FED Faiz Kararı Öncesi Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret EttiAnalist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti Analist, FED Faiz Kararı Öncesi Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti 3-4 Mayıs tarihleri arasında yapılan toplantının ardından FED faiz kararın bugün Türkiye saati ile 21.00’da açıklanması bekleniyor. Piyasadaki beklenti ise 50 baz puanlık faizi artışı yapılacağı yönünde. Pentoshi ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile FED faiz kararı öncesi güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, piyasadaki 50 baz puanlık faiz artışı beklentisine dikkat çekerek piyasanın bu beklentiyi fiyatladığına ve FED faiz kararın açıklanmasının ardından Bitcoin’in yeniden yükselişe geçebileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı. Ayrıca analist, kısa vadede kritik rol oynayabilecek güncel destek ve direnç seviyelerine de işaret etti. Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti Piyasadaki 50 baz puanlık faiz artışı beklentisine dikkat çekerek söz konusu faiz artışının fiyatlandığını ifade eden ve Bitcoin’in FED faiz kararının açıklanması ile birlikte yükselişe geçebileceğini dile getiren analist, kritik fiyat seviyelerine de işaret etti. Analist, lider kripto para birimi Bitcoin’in FED faiz kararının açıklanmasının ardından 42.000 dolar fiyat seviyelerine varan bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini savundu. Ayrıca analist, Bitcoin‘in düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmesi durumunda ise 39.700 dolar fiyat seviyelerinin kısa vadede önemli bir destek seviyesi olarak çalışabileceğini belirtti. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!