banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İngiltere Merkez Bankası, Kripto Denetimi İçin Destek Talep Ediyor

İngiltere Merkez Bankası, Kripto Denetimi İçin Destek Talep Ediyor

İngiltere Merkez Bankası, Kripto Denetimi İçin Destek Talep Ediyor
İngiltere Merkez Bankası, Kripto Denetimi İçin Destek Talep Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere Merkez Bankası’nın (BOE) İhtiyati Düzenleme Kurumu’nun kripto pazarını ve işletmeleri denetlemek için daha fazla personelin işe alınmasına sponsor olma amacıyla yerel ticari bankalardan fon toplamayı planlıyor.

Bloomberg’ün haberine göre düzenleyici, ilave olarak 100 kişiyi işe almak istiyor ve bunun için 419 milyon dolara ihtiyaç duyuyor. Düzenleyici bu miktarı gelecek yılın Şubat ayına kadar toplamayı planlıyor.

Düzenleyici, uluslararası olarak kullanılacak olan kripto varlıklar için düzenleyici bir çerçeve oluşturmayı planlıyor.

BOE, şu anda 1,7 trilyon dolarlık piyasa değerine sahip olan kripto piyasasının genişlemeye devam ettiği ve geleneksel finans sistemini bozacak kadar büyük olduğu hususunda bazı endişelere sahip durumda.

Şu anda kripto piyasasının toplam değerlemesi, dünya finansal sisteminin 469 trilyon dolarlık değerinin yalnızca %0,4’lük kısmını kapsıyor.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!