banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Yüzde 250 Büyüyebilir! Metaverse Altcoin Ralliye Hazırlanıyor!

Yüzde 250 Büyüyebilir! Metaverse Altcoin Ralliye Hazırlanıyor!

Yüzde 250 Büyüyebilir! Metaverse Altcoin Ralliye Hazırlanıyor!
Yüzde 250 Büyüyebilir! Metaverse Altcoin Ralliye Hazırlanıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu metaverse altcoin yüzde 250 potansiyelle rallisini başlatabilir.

18:45
13 Nisan 2022

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 41.000 doları devirmekle meşgulken bizde güzel şeylerden bahsedelim. Metaverse odaklı bir altcoin teknik olarak yüzde 250 potansiyeli beklentisi oluşturdu. Aynı zamanda temelde bu yükselişi destekleyen önemli bir gelişme de bulunuyor. Peki bu altcoin hangisi ve bu seviyelerden alınır mı?

ApeCoin (APE) HedefListeleme Haberi ApeCoin (APE) Hedef ApeCoin (APE)’in piyasa değeri, 2022’nin ikinci çeyreğinde, geniş çapta izlenen, klasik bir teknik modelin dışına çıktığı için yaklaşık %250 oranında büyüyebilir. 13 Nisan’da APE’nin fiyatı, bir “boğa flaması” grafik modeli gibi görünen üst trend çizgisinin üzerine çıktı. Boğa flamaları, fiyat güçlü bir yükseliş trendinin ardından üçgen benzeri bir yapı içinde birleştiğinde ortaya çıkar. Pek çok geleneksel analist, bunları devam kalıpları olarak kabul eder, çünkü bunlar tipik olarak fiyatın önceki trend yönünde kırılmasıyla sonuçlanır. Kural olarak, yatırımcılar “bayrak direği” olarak adlandırılan önceki yükseliş trendinin boyutunu ölçerek ve bunu kırılma noktasına ekleyerek bir boğa flamasının yukarı yönlü hedefini tahmin eder. Aynı şeyi ApeCoin‘in devam hareketi için yaptığımızda büyük yükseliş potansiyeli net olarak görülüyor. Bu nedenle, boğa flaması yapısı amaçlandığı gibi ortaya çıkarsa, ApeCoin 40 dolar hedefine ulaşabilir. Listeleme Haberi ApeCoin için yükseliş beklentisi Robinhood’un platformunda APE’yi listeleyeceği yönündeki spekülasyonların ortasında geliyor. ApeCoin iki gün içinde yaklaşık %17 artış gösterdi. Söylentiler, Robinhood‘un Dogecoin‘den ilham alan bir meme kripto para birimi olan Shiba Inu’yu (SHIB) ve diğer üç altcoini (Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Compound (COMP)) platforma eklemesinin ardından ivme kazandı. Ancak Robinhood, ApeCoin‘i hizmetlerine entegre etme planlarını doğrulamadı ve APE’nin Salı gününden bu yana fiyat artışlarının yalnızca spekülasyondan kaynaklanmış olabileceğini ima etti. Ek olarak, boğa flamasından çıkış hareketi, daha düşük hacimlere eşlik etti ve bu da piyasada yukarı yönlü bir kanaat bulunmadığını gösteriyor. Sonuç olarak, ApeCoin’in boğa flaması kurulumunu geçersiz kılma potansiyeli, hacimlerde sabit bir artışla aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi bir dizi direnç seviyesinin üzerine çıktığı sürece göz ardı edilemez. Örneğin, APE şimdi 13 doları bir sonraki yukarı hedef olarak görürken, 11,50 doları geçici destek olarak tutuyor. Bununla birlikte, söz konusu fiyat tabanının altında bir kırılma, ApeCoin’in bir sonraki aşağı yönlü hedefi olarak 10,25 doları mümkün hale getirebilir. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!