banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Robinhood Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) ve Bu 2 Altcoini Listeliyor!

Robinhood Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) ve Bu 2 Altcoini Listeliyor!

Robinhood Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) ve Bu 2 Altcoini Listeliyor!
Robinhood Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) ve Bu 2 Altcoini Listeliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasının dev borsalarından biri olan Robinhood, Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) ve bu iki altcoini listeleyeceğini duyurdu.

15:49
12 Nisan 2022

Uzun zamandır Robinhood’un Shiba Inu (SHIB) listelemesi bekleniyordu. Robinhood’un yetkilileri, Miami Bitcoin 2022 Konferansı’na da katılmıştı. Bu katılım ile yatırımcılar, Robinhood’un SHIB listeleme haberini vereceğini tahmin ediyordu. Ancak Robinhood, daha iyisini yaparak Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound (COMP)’u listeleyeceğini duyurarak dev bir açıklama yapıyor.

Listelenmenin Fiyat EtkileriMATIC ve COMP Listelenmenin Fiyat Etkileri Ünlü borsalarda yapılan listeleme haberleri elbette ki ilgili altcoinlerin fiyatlarını etkiliyor. Bu süreçte balinaların satın alımlarıyla düşüşlerinde %3 kadar bir düzeltmeye giden SHIB, bu haber ile birlikte yükselişe geçiyor. SHIB, son 24 saatteki %6’nın üzerindeki artışıyla yaklaşık 0,0000248 dolardan işlem görüyor. Ayrıca SHIB, haftalık olarak bakıldığında %11’lerde olan düşüşünü %6’ya çekerken aylık ise yaklaşık %12 kadar kazançta olduğu gözlemleniyor. Robinhood’un bu hamlesi SHIB’in fiyatı artırırken aynı zamanda onu Robinhood’da listelenen ikinci meme token yapıyor. Bu listelenme haberleri, şirketin geçen hafta 2 milyon kripto cüzdanını yeni müşteriler için etkinleştirdiği haberinden sonra geliyor. Ayrıca bu yazı yazılırken Solana (SOL) ise, son 24 saatteki %3’lük artışıyla yaklaşık 106,9 dolardan işlem görüyor. Buna ek olarak SOL, aylık bakıldığında %30’a yakın artışıyla dikkat çekiyor. Kriptolar her ne kadar bugün düşüşler gösterse de bu haberle beraber canlanmış olarak gözüküyorlar. MATIC ve COMP Öte yandan Polygon (MATIC) ise, bu haberden sonra SOL gibi %3’ün üzerinde bir artış gösteriyor. MATIC, 1,414 dolardan işlem görürken aylık olarak ise %0,6’lık artışıyla aslında kayıplarını henüz kazanamamış olarak gözüküyor. Bunların ötesinde COMP ise, son 24 saatteki yaklaşık %7 artışıyla 132 dolardan işlem görüyor. Aynı şekilde COMP, her ne kadar haftalık %20 bir düşüş yaşasa da aylık %30’a yakın artışıyla dikkat çekiyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!